Ljubljana je bogatejša za novo gastronomsko doživetje – Chevap House! Kultna hrvaška blagovna znamka čevapčičev, znana po pristnem dalmatinskem žaru, je odprla svoja vrata na Trubarjevi cesti 23. Potem ko je v manj kot dveh letih dosegla neverjeten uspeh s kar osmimi restavracijami po Hrvaški, sta se ustanovitelja Duje Pisac in Joško Kerum odločila prenesti duh dalmatinske tradicije tudi v Slovenijo. To je šele začetek, načrti za širitev v druga slovenska mesta že potekajo.
Skrivnost uspeha – vrhunske sestavine in pozornost do podrobnosti
Temelj uspeha restavracije Chevap House je skrbna izbira sestavin in zavezanost kakovosti. Meso prihaja iz priznanih slavonskih kmetij, znanih po bogati živinorejski tradiciji, čevapčiči pa so pripravljeni iz 21 dni staranega govejega mesa, ki doseže bogastvo okusa in izjemno mehkobo.
»Ključ našega uspeha so vrhunske sestavine, ki jih pozneje oplemenitim po svojem receptu,« poudarja chef Duje Pisac, ki je s svojo strastjo do kakovosti blagovno znamko Chevap postavil na gastronomski zemljevid regije.
Chevap by chef Duje Pisac dodatno izstopa kot ena redkih blagovnih znamk s certifikatom Halal, ki zagotavlja najvišje standarde pri izbiri sestavin, etičnosti proizvodnega procesa in čistosti priprave ter prilagajanju različnim prehranskim zahtevam. Tako je prav vsak grižljaj nepozabno doživetje.
Partnerji z vizijo
Chevap House ni samo zgodba o odlični hrani, ampak tudi o viziji in uspehu partnerstva. Duje Pisac, ki je zasnoval koncept Chevap House, je združil moči z Joškom Kerumom, lastnikom skupine Joker, ki zaposluje več kot 480 ljudi in v svojem portfelju vključuje številne blagovne znamke, med njimi tudi Chevap.
Ideja o blagovni znamki Chevap se je porodila v restavraciji, kjer je Duje delal in pripravljal vrhunske specialitete, med drugim tudi čevapčiče iz staranega mesa. Ker sta Pisac in Kerum prepoznala potencial takšne kakovosti, sta skupaj zasnovala idejo, kako ta edinstven okus približati širšemu občinstvu. Njuna vizija je združila tradicijo in odličnost v blagovno znamko, ki danes doživlja neustavljivo rast.
Chef Duje Pisac v Ljubljani – kaj vas čaka?
Chef Duje Pisac bo od 13. do 15. novembra v Ljubljani osebno pripravljal čevapčiče in vabil vse, da izkusijo okus tradicije na sodoben način. »Vsakega vabim, da poskusi najboljše meso in začuti našo strast do vrhunske hrane,« pravi Duje.
Chevap House ponuja kultne čevapčiče, gurmanske burgerje, teletino, jagnječje kotlete in vrhunske specialitete, kot je meso Black Angus, ter izbrana slovenska in hrvaška vina, vse po dostopnih cenah, ki vsakomur omogočajo, da okusi to uspešno gurmansko zgodbo.
Kakšno je tvoje mnenje o tem?
Bodi prvi, ki bo pustil komentar!