Ne prilagajajte se mobilnim paketom, prilagodite paket sebi

Oglas 13. Sep 202314:12 > 14:23
promocijska fotografija

Potrebe se lahko hitro spreminjajo in HoT, HOFER Telekom, to razume. Prav zato ima v ponudbi pakete mobilne telefonije in mobilnega interneta, med katerimi lahko preklapljate vsak mesec sproti in jih tako prilagajate svojim željam in potrebam, pa tudi debelini denarnice. Letos so HoT paketi še boljši, cena najbolj priljubljenega paketa pa se je ob izboljšanju še znižala.

Izboljšani paketi, nižja cena

Da HoT ne bo nikoli višal cen, je večna obljuba, zaradi katere se za tega mobilnega operaterja odloča vse več uporabnikov, hkrati pa se paketi tradicionalno vsako leto izboljšujejo. Pri priljubljenem paketu HoT EXTRA je zdaj vključenih 200 GB prenosa podatkov (prej 150 GB), cena pa ni ostala ista, temveč se je znižala na 13,99 €, in to za vse nove in obstoječe uporabnike. Izboljšujejo se tudi ostali HoT mobilni paketi. HoT MAXI, ki je primeren za vse, ki se želijo neobremenjeno pogovarjati po telefonu ali brezskrbno brskati po spletu, za samo 9,99 € ponuja 100 GB. Pri HoT MINI, ki je odlična izbira za manj zahtevne uporabnike, pa 6 GB prenosa podatkov v Sloveniji prejmete za samo 6,99 €. Med paketi, ki so na voljo brez vezave, lahko preklapljate brezplačno. Vsak mesec lahko izberete paket, ki vam najbolj ustreza.

Ob prenosu številke prejmete dodatnih 10 €

Uporaba HoT-ovih storitev je izjemno enostavna. Na HoT lahko preklopite z nekaj kliki, prek spleta pa uredite tudi prenos telefonske številke. Ob prenosu številke na HoT do 31. 10. 2023 prejmete HOFER bon v vrednosti 10 €.

Za sproščeno brskanje tudi v tujini

Vsi mobilni paketi poleg določene količine klicev in SMS-ov v tujini omogočajo tudi prenos podatkov v tujini. Paket HoT EXTRA nudi 7 GB v EU, HoT MAXI 5 GB, HoT MINI pa 3 GB. Seveda lahko količino še povečate. Dodatnih 5 GB v EU si zagotovite z doplačilom le 5 €, 1 GB v omrežju 1 Srbija pa za 4,99 €. Različne možnosti se lahko dodajo ali izključijo kar prek spleta, mobilne aplikacije ali s klicem v center za podporo uporabnikom. V vsakem trenutku HoT nudi tudi pregled nad porabo in stroški.

promocijska fotografija

Novost: HoT GIGA neomejeni

Ob šesti obletnici poslovanja v Sloveniji je HoT uporabnikom ponudil čisto nov paket za mobilni internet HoT GIGA neomejeni. Novi paket za le 17,99 € dostavi točno to, kar obljublja v imenu – neomejeno količino podatkov v Sloveniji s polno hitrostjo prenosa podatkov do 50/10 Mbit/s, za le 2 € doplačila mesečno pa je na voljo opcija 5G s polno hitrostjo do 1000/200 Mbit/s. Višje hitrosti so na voljo v mobilnem omrežju 5G, pa tudi v LTE, če naprava uporabnika ne podpira 5G.

V HoT ponudbi ostajajo tudi drugi paketi mobilnega interneta. HoT GIGA mini s 30 GB prenosa podatkov za le 6,99 €, kar zadostuje za brezskrbno brskanje po spletu doma, na poti ali v pisarni, poslušanje podkastov ali igranje spletnih mobilnih iger. HoT GIGA s 300 GB prenosa podatkov za 14,99 € je več kot dovolj za brezskrbno rabo interneta tudi za bolj napredne uporabnike, ki internet uporabljajo za delo in zabavo. Tudi če ga boste delili z drugimi v gospodinjstvu ali pisarni, je malo verjetno, da boste porabili vse zakupljene količine.

In tu je še WiFi2Go – gre za mobilno WiFi omrežje, v katerega se lahko poveže vsa družina, namestite pa ga v nekaj preprostih korakih. V paketu je vse, kar potrebujete: SIM kartica, WiFi modem in dodatno še HoT GIGA s 300 GB prenosa podatkov v Sloveniji za 30 dni v vrednosti 14,99 €.

promocijska fotografija

Zakaj HoT?

Preprosto zato, ker ste pri Hot-u lahko vedno brez skrbi. HoT nikoli ne bo višal cen paketov, vsako leto se paketi izboljšajo za vse uporabnike, nove in obstoječe, pakete lahko preprosto prilagajate trenutnim potrebam, saj ni nobenih vezav, hkrati pa dobra pokritost omrežja zagotavlja sproščeno klepetanje in neobremenjeno brskanje po spletu.

Pri HoT-u zagotavljajo še odlično podporo uporabnikom, saj na telefonske klice odgovorijo v povprečju v 13 sekundah, na e-pošto v treh urah, na spletni klepet pa se javijo v povprečju v 25 sekundah. To se kaže tudi v zadovoljstvu HoT-ovih uporabnikov, ki so v raziskavi* o zadovoljstvu z mobilnimi operaterji najbolj zadovoljni: največ bi jih priporočilo HoT, največ bi jih ponovno izbralo HoT in najmanj jih izrazi željo po menjavi operaterja.

HoT, HOFER Telekom, je maja upihnil 6. svečko. V letu 2023 je presegel 140.000 uporabnikov, cene paketov pa se, kljub rednim osvežitvam, od vstopa na slovenski trg leta 2017 niso nikoli zvišale.

*Raziskavo je novembra 2022 izvedlo podjetje Aragon med uporabniki vseh slovenskih mobilnih operaterjev.