Privoščite si odlično spremembo, ki je mogoča (in vroča) samo na prestopno leto

Oglas 22. Feb 202415:04 0 komentarjev
promocijska fotografija

Edinstvene priložnosti, ki jo lahko zgrabite le enkrat na štiri leta, ne gre zamuditi, če želite biti del izbrane vrste ekipe HoT, ki se ji je med drugim pridružil Jan.

Do 29. februarja lahko zamenjate svojega dosedanjega mobilnega operaterja in tako kot Jan prestopite na HoT HOFER Telekom. Zakaj bi to storili? Jan pravi, da predvsem zato, ker bi s tem pridobili večjo količino podatkov po zares nizki ceni. Njega ni mogel zadržati prav nihče, ko je izvedel za to vročo ponudbo. Tako se bo v obdobju do prestopnega dne, 29. februarja, priključil izbrani vrsti ekipe HoT.

promocijska fotografija

Za kaj konkretno gre, če govorimo o igri številk?

Že za neverjetnih 9,99 evra za 30 dni si je Jan s paketom HoT MAXI zagotovil neomejeno minutažo pri kar 100 GB prenosa podatkov. V času prestopne akcije pa si je pridobil še dodaten bonus v obliki HOFER bona v vrednosti 10 evrov. No, zdaj veste, zakaj ga nihče ni mogel ustaviti, da ne bi naredil tega prestopa!

Mobilni operater HoT HOFER Telekom, ki želi svojim uporabnikom ponuditi vedno večjo količino podatkov ob enako nizki ceni – ali celo nižji – je Janu prestop k izbrani ekipi dodatno olajšal s preprostim prenosom številke, ki se ga opravi prek spletne strani hot.si, in to hitreje, kot mine povprečen sodnikov podaljšek.

promocijska fotografija

In še dodatni bonusi …

-> Vroča ponudba HoT paketov se začne že od 6,99 evra.

-> Če svojo staro številko prenesete na HoT do 29. februarja 2024, prejmete bon za nakupe v trgovinah HOFER v vrednosti 10 EUR.

-> Pri HoT-u v celoti poskrbijo tudi za prekinitev vaše pogodbe s prejšnjim operaterjem.

Jan zagotovo ne bo edini, ki bo do 29. februarja izkoristil res ugodne pogoje za prestop. Preverite jih tudi vi na www.hot.si in se na prestopni dan odločite za prestop na HoT.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!