Ti telefoni vam bodo olajšali življenje, saj bo telefon delal z vami

Oglas 23. Jan 202314:21
telefon
promocijska fotografija

Si vedno želite nekaj več? Nekaj, kar vam pomaga, da skozi življenje plujete bolj lahkotno. Vas navdušijo naprave, ki so tako intuitivne, da vam skoraj ni treba razmišljati ob njihovi uporabi?

Potem vas bosta zagotovo prepričala zložljiva telefona Samsung Galaxy Z serije: Galaxy Z Fold4 in Galaxy Z Flip4. Telefona Samsung Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4 ponujata odlične možnosti za zajemanje fotografij in videoposnetkov. Posnameta čudovite fotografije tudi v slabih svetlobnih pogojih, saj ju odlikujejo odlične kamere in inovativna funkcija Nightography. Poskrbela bosta, da boste tudi na poti brezskrbni in povezani s svojimi ostalimi napravami. Zaradi svoje večopravilnosti in veličastne velikosti ekranov, oba ponujata odlične možnosti za opravljanja službenega dela na daljavo – tudi iz koče na smučišču!

telefon
promocijska fotografija

Večji zmogljivejši brat

Galaxy Z Fold4 je najzmogljivejši zložljivi pametni telefon podjetja Samsung doslej. Navdušil je prav vsakega tehnološkega strokovnjaka in njegove funkcionalnosti so izjemne ne glede na to, ali je odprt, zaprt ali v načinu Flex. Poleg tega je to prva naprava, ki že tovarniško vsebuje operacijski sistem Android 12L, posebno različico operacijskega sistema Android, ki jo je Google ustvaril za izkušnje z velikimi zasloni, vključno z zložljivimi napravami. Telefon navdušuje z izjemnim 19,3-centimeterskim glavnim zaslonom, ki je svetlejši in ima frekvenco osveževanja 120 Hz, kar bo pisano na kožo vsem, ki delo opravljajo tudi prek telefona in si želijo iste izkušnje, kakor na računalniku.

telefon
promocijska fotografija

Večopravilnost v pravem pomenu besede

Rezultat tehnoloških izboljšav je izjemna funkcionalnost, produktivnost in odlične možnosti za večopravilnost, ki je sedaj enostavnejša kot kdajkoli prej. Opravilna vrstica je skrito orožje za hitro navigacijo in prehajanje med okni. S pomočjo sinhronizacije aplikacij lahko z enim dotikom zaženete do tri aplikacije hkrati, pri čemer si vse skupaj delijo super produktivni zaslon.

Pisanje besedil ali odgovarjanje na elektronsko pošto bo omogočal razširjen glavni zaslon s funkcijo Multi View. Telefon vključuje tudi podporo za S Pen pisalo za vse tiste, ki radi zapiske delate ročno ali na telefon rišete. Izkušnja je tako realistična, da boste imeli občutek, kot da pišete po pravem papirju.

telefon
promocijska fotografija

Odlične kamere, odlične fotografije

Tudi kamere na Galaxy Z Fold4 so dobile nadgradnjo s širokokotnim objektivom s 50 MP, objektivom s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie. Za snemanje in fotografiranje pri šibkih svetlobnih pogojih pa je tu še funkcija Nightography, ki jo je podjetje Samsung prvič predstavilo pri Galaxy S22 seriji.

Manjši priročni brat

Galaxy Z Flip4 ponuja izboljšavo najljubših funkcij uporabnikov, zato je vrhunsko orodje za samoizražanje. Njegova kompaktna pregibna zasnova ponuja edinstvena doživetja, ki jih ne omogoča noben drug pametni telefon.

telefon
promocijska fotografija

Gre za napravo, ki izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn. Opremljen je s 17-centimeterskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X, medtem ko zunanji pomožni zaslon meri 4,82 centimetra. Prav ta zaslon na pametnem telefonu Galaxy Z Flip4 omogoča nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in pripomočkov. Telefon diha in živi z vami, zato bo kar naenkrat vse postalo preprosto.

Videoposnetke snemajte prostoročno ali zajemajte celotne skupinske selfije pod različnimi koti, tako, da delno zložite Z Flip4 in aktivirate funkcijo FlexCam. Z nadgrajeno funkcijo Quick Shot pa lahko posnamete visokokakovostne selfije kar z zunanjega zaslona in tako izkoristite glavno kamero. Prav tako ima funkcijo Nightography, ki poskrbi za nočne fotografije.

telefon
promocijska fotografija

Ne dvomite v vzdržljivost

Z okvirji iz aluminija Armor Aluminum in pokrovom pregiba ter ekskluzivnim steklom Corning® Gorilla® Glass Victus®+ na zunanjem zaslonu in zadnjem steklu sta Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4 izjemno trdna in pripravljena na vse preizkušnje. Vzdržljivost plošče glavnega zaslona je povečana tudi zaradi optimizirane strukture plasti, ki pomaga zmanjšati poškodbe zaradi zunanjih udarcev. Oba telefona sta vodoodporna po standardu IPX8. Zato ne skrbite, če vam ob snemanju norčij na smučišču telefon pade v sneg. Zabeležil bo vse spomine, ki jih boste ustvarili na smučarskih počitnicah, hkrati pa posrbel, da delo ne bo trpelo, če boste na snegu ostali kak dan dlje.

telefon
promocijska fotografija

Ujemite posebno zimsko ponudbo

Kupite Galaxy Z Flip4 ali Z Fold4 in si izberite še eno čudovito darilo. Izbirate lahko med brezžičnimi slušalkami Galaxy Buds2, pametno uro serije Galaxy Watch5 ali tablico Galaxy Tab. Vse informacije o akciji najdete tukaj.