Tretji volilni podkast: odhodi iz studia, taktična odločanja in razdeljene karte

N1 video 22. Apr. 202212:54 > 20:54
Delite:

Tik pred koncem volilne kampanje smo in v tretjem volilnem podkastu N1 sta se z voditeljico Suzano Lovec pogovarjala Tanja Starič in Miha Orešnik.

Voditeljica oddaje Odmevi na nacionalni televiziji, dolgoletna novinarka s področja notranje politike in polovica dvojice, ki ustvarja znan podkast o politiki Umetnost možnega, Tanja Starič, in pa voditelj na N1 ter dolgoletni novinar za področje notranje politike Miha Orešnik sta bila danes gosta v volilnem podkastu na N1, ki ga vodi urednica Suzana Lovec.

Tik pred koncem volilne kampanje so se pogovarjali o tem, kakšna je ta kampanja bila, ali in kako so se spremenila razmerja sil v zadnjem tednu, ali in kako na podporo strankam vplivajo afere, kako in zakaj se dogaja taktično glasovanje “navzdol” pred tokratnimi volitvami, kakšne so primerjave tokratne kampanje z drugimi kampanjami v preteklosti.

Predvolilne javnomnenjske raziskave kažejo na tesen izid nedeljskih volitev, kaj v zadnjih dneh torej še vpliva na volilce? Katere karte so že razdeljene in zakaj in kaj – če sploh – pomeni rekordna volilna udeležba na tokratnem predčasnem glasovanju? Govorili so tudi o včerajšnjem soočenju na TV Slovenija, odhodih iz studia in posledicah … Pa tudi o delu voditeljev in voditeljic na soočenjih.  Na koncu pa – ali se lahko zgodi, da bo po nedelji kdo pod vprašaj postavljal legalnost ali legitimnost tokratnih volitev.

Podkaste N1 Slovenija lahko poslušate in se nanje naročite na platformah APPLE PODCASTS, SPOTIFY, SOUNDCLOUD, GOOGLE PODCAST, STITCHER, CASTBOX in DEEZER.

Vse relevantne informacije o prihajajočih volitvah lahko spremljate tudi na naši posebni spletni strani n1info.si/volitve-2022. 

Spremljajte volitve 2022 na n1info.si. #volitve #volitve2022 #n1slovenija

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar