Največja presenečenja Roberta Goloba in njegove posadke

Bliža se prva obletnica volitev ... Kaj se je v enem letu zgodilo, kakšna je vlada, kakšen premier je Robert Golob, kaj počne Janez Janša, kaj se dogaja v zakulisju govorjenja o reformah, kakšna je politična bilanca?

Pred bližajočo se obletnico parlamentarnih volitev analiziramo to leto in sedanji trenutek v politiki in državi. Kaj se je izkristaliziralo, kaj je pokazalo zadnje dogajanje v koaliciji, kaj bo z reformami, kdo so ljudje okrog Roberta Goloba, kako pomemben je Janez Janša, kakšna je taktika Anžeta Logarja …  Kaj bo s plačnimi pogajanji? Kakšne so primerjave te vlade s preteklimi? Kakšen je način vladanja? Kakšni so rezultati? Ali je vlada upravičila odgovornost, ki jo je dobila, in kako je s samoomejevanjem? Kaj počne opozicija? Kakšne so razmere v koaliciji? In kaj bi vlada res morala storiti? V N1 podkastu gostujejo vrhunski poznavalci oziroma poznavalke političnega dogajanja iz novinarskih in uredniških vrst: Tanja Starič (RTV), Urška Mlinarič (Večer), Katja Šeruga (N1) in Miha Orešnik (N1). Celoten pogovor oziroma razpravo si lahko ogledate v zgornjem videu ali pa poslušate v spodnjem posnetku.

Podkaste N1 Slovenija lahko poslušate in se nanje naročite na platformah APPLE PODCASTSSPOTIFYSOUNDCLOUDGOOGLE PODCASTSTITCHERCASTBOX in DEEZER.