Ikea v Mariboru odprla studio za načrtovanje

Gospodarstvo 15. Okt 202217:56
Ikea, Maribor
Foto: Ikea

V Mariboru je zaživel prvi Ikein studio za načrtovanje. V njem strokovnjaki tega švedskega pohištvenega velikana obiskovalcem nudijo pomoč pri načrtovanju in opremi doma. V oktobru se za obisk ni treba naročiti, kasneje pa kupcem priporočajo predhodno najavo.

V Mariboru je svoja vrata odprl prvi Ikein studio za načrtovanje v Sloveniji. V njem obiskovalcem nudijo strokovno pomoč pri načrtovanju, organizaciji in opremi prostorov v stanovanju. Tako kupcem nudijo pomoč pri opremljanju dnevne sobe, kuhinje, spalnice in kopalnice. Kot je sicer običajno za poslovalnice Ikee, imajo tudi v novo odprtem studiu razstavni prostor, v katerem lahko obiskovalci poiščejo navdih.

“Nova pridobitev podjetja Ikea je prostor, kjer se lahko naši kupci v bližini svojega doma ali službe udobno prepustijo navdihu. Upamo, da se bomo s podporo strokovnjakov pri načrtovanju domov odzvali na vse individualne potrebe kupcev in jim pomagali ustvariti še boljše življenje doma,” je ob odprtju povedal vodja trga za slovensko Ikeo Cas Lachaert. Spomnil je, da je Ikea v Mariboru prisotna tudi s prevzemnim mestom, kamor kupcem dostavijo naročeno pohištvo.

Ikea, Maribor Ikea, Maribor
Foto: Ikea
Ikea, Maribor Ikea, Maribor
Foto: Ikea
Ikea, Maribor Ikea, Maribor
Foto: Ikea

Prav nasproti prevzemnega mesta je mesto našel tudi studio za načrtovanje. Odprt je med ponedeljkom in soboto od 12. do 20. ure.

V oktobru se na storitve ni treba naročiti, kasneje pa kupcem priporočajo predhodno najavo, saj lahko svetovanje traja tudi do ene ure. Do konca leta bo svetovanje pri opremi doma za obiskovalce brezplačno, so še zapisali v podjetju.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar