Ameriška igralka Heather Locklear praznuje 60. rojstni dan

Magazin 28. Sep 202119:09 0 komentarjev
heather locklear
Profimedia

Igralka, ki je znana predvsem po svojih vlogah v teve dramah, kot so Dinastija, Merlose Place in Vsi županovi možje, konec septembra praznuje 60. rojstni dan.

Heather Locklear se gledalci najbolj spominjajo po vlogi Amande Woodward v teve seriji Melrose Place, ki se je predvajala med letoma 1993 in 1999 ter za katero je prejela štiri zaporedne nominacije za zlati globus za najboljšo igralko v dramski televizijski seriji. Znana je tudi po vlogi Sammy Jo Carrington v ikonični seriji Dinastija. Ta se je predvajala v 80. letih in je bila za Heather prva velika televizijska vloga, s katero je začela dolgoletno sodelovanje s producentom Aaronom Spellingom.

Heather Locklear
Profimedia

Med njene druge pomembne televizijske projekte lahko štejemo teve film T. J. Hooker, nanizanko Vsi županovi možje, za katero si je prislužila še dve nominaciji za zlati globus, komično serijo Norišnica v Clevelandu in glavno vlogo v dramsko-komični televizijski seriji Franklin & Bash leta 2013. Njene filmske vloge vključujejo znanstvenofantastični triler Nekontrolirana noč, akcijsko komedijo Vonj po denarju in romantično komedijo Popoln moški.

Heather Locklear
Profimedia

Poleg zanimive kariere pa ima igralka tudi precej razburljivo zasebno življenje. Heather je bila sedem let poročena z bobnarjem skupine Mötley Crüe, Tommyjem Leejem, ki se je po njuni ločitvi poročil z igralko in Playboyevo zajčico Pamelo Anderson. Že leta 1994 se je v Parizu ponovno poročila tudi Heather, tokrat s kitaristom skupine Bon Jovi, Richiejem Samboro.

Njunega edinega otroka, hčerko Avo Elizabeth Sambora, je rodila 4. oktobra 1997. Heather je februarja 2006 vložila zahtevo za ločitev od Sambore, njuna ločitev pa je bila dokončana aprila 2007. Istega meseca je začela razmerje z igralskim kolegom iz Melrose Placea, Jackom Wagnerjem, s katerim sta se avgusta 2011 zaročila, a je par novembra  istega leta zaroko prekinil.

heather locklear
Profimedia

Marca 2008 je igralkin zdravnik poklical nujno pomoč, saj naj bi Heather želela storiti samomor. Njen publicist je kasneje povedal, da ni zahtevala nobene zdravstvene pomoči. Junija istega leta se je zaradi psihičnih težav prijavila v zdravstveno ustanovo v Arizoni, saj naj bi imela težave z anksioznostjo in depresijo. Kmalu po tem, ko se je vrnila z zdravljenja, so jo ustavili prometni policisti in aretirali zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih substanc.

Po nekaj letih umirjenega življenja je januarja 2012 igralkina sestra poklicala nujno pomoč, saj je menila, da je Heather v nevarnosti zaradi mešanja predpisanih zdravil in alkohola. Eden od zadnjih incidentov se je pripetil leta 2018, ko je bila aretirana zaradi nasilja v družini in napada na policista. Istega leta je bila aretirana še enkrat in končno obsojena na 30 dni v ustanovi za duševno zdravje.

heather locklear
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!