Bella Hadid se pet mesecev ni dotaknila alkohola

Magazin 28. Mar 202314:30
Bella Hadid
Profimedia

Minilo je pet mesecev, odkar se ni dotaknila alkohola, kar je sama z veseljem sporočila številnim oboževalcem. To je dosežek, na katerega je res ponosna.

26-letna ameriška manekenka Bella Hadid velja za eno najlepših žensk na svetu. Njena kariera traja že vrsto let in Bella je ena tistih, ki razkrije, da tako življenje terja svojo ceno. Na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram je tako pred kratkim objavila fotografije, na katerih je v rdeči obleki, in sledilcem sporočila, da je minilo pet mesecev, odkar ne uživa več alkohola.

Z alkoholom je imela težave že v preteklosti. Lani je v enem od intervjujev povedala, da ima težave s tem. Dejala je, da je prišlo že tako daleč, da je zaradi alkohola začela odpovedovati večerne odhode na zabave, saj je mislila, da se ne bo mogla obvladati. Njeni oboževalci jo pri teh prizadevanjih zelo podpirajo in tudi cenijo dejstvo, da je ena od redkih oseb iz sveta slavnih in znanih, ki naglas govori o svojih težavah.

Sicer pa so leta 2019 Bello Hadid znanstveniki razglasili za najlepšo žensko na svetu. Pri tem so upoštevali teorijo zlatega reza in s podrobno analizo proučevali velikost in položaj ustnic, nosu, brade, ličnic in čeljusti. Ugotovili so, da ima Bella skorajda popolne proporce obraza. Dosegla je visokih 94,35 odstotka in prehitela drugouvrščeno Beyonce, ki je dosegla 92,44 odstotka, je poročal Daily Mail.

Znano je, da se je odločila za nekaj lepotnih popravkov. Sama je dejala, da si je operirala nos, in to pri rosnih 14 letih. Zato so številni kritizirali njeno mamo, saj je res bila takrat še rosno mlada.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.