Bivši fant Lene Dunham bo kmalu zet Andie MacDowell

Magazin 01. Jun 202208:30
Jack Antonoff, Margaret Qualley
Profimedia

Igralka Margaret Qualley, hči igralcev Andie MacDowell in Paula Qualleyja, in "superproducent" Jack Antonoff sta zaročena.

Že pred dnevi so se spletni opravljivci spraševali, ali diamantni prstan na roki 27-letne plesalke in igralke, ki se je v Cannesu udeležila premiere svojega novega filma Stars at Noon, kaj pomeni.

Margaret Qualley
Profimedia

Zdaj sta z 38-letnim članom zasedbe Bleachers potrdila govorice: kmalu se bosta skupaj sprehodila predmatičarja.

Margaret Qualley, ki smo jo skupaj z njeno slavno materjo lahko gledali v odmevni Netflixovi seriji Služkinja, je v zvezi z nekdanjim partnerjem igralke in režiserke Lene Dunham od lanskega poletja.

Prvič sta se v javnosti začela pojavljati to pomlad na podelitvah filmskih nagrad, Margaret pa je Jacka, enega najbolj iskanih producentov v svetu popglasbe, pospremila tudi na grammyje, kjer je dobil nagrado za producenta leta za svoja sodelovanja z imeni, kot so Taylor Swift, Lana Del Rey in Lorde.

Poleg Lene se je Antonoff, brat modne oblikovalke Rachel Antonoff, v preteklosti videval z manekenko Carlotto Kohl, Qualley pa so povezovali z igralci Natom Wolffom, Shio LaBeoufom in sedanjim fantom Kim Kardashian, komikom Petom Davidsonom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.