Brat Julie Roberts po letih molka le spregovoril o njunem odnosu

Magazin 13. Jun 202210:45 0 komentarjev
Julia Roberts
Profimedia

Tudi Eric Roberts je igralec, ki ni dosegel tako velike prepoznavnosti in priljubljenosti kot njegova sestra Julia, je pa ustvaril lepo kariero.

Ameriški igralec Eric Roberts se je po dolgem času le pojavil v javnosti. Te pa ni presenetil le s tem, temveč je poskrbel za dodatno presenečenje s komentarjem odnosa, ki ga ima s svojo slavno sestro Julio Roberts. V pogovoru za podkast Behind the Velvet Rope z Davidom Yontefom je Julijin starejši brat, ki ima 66 let, zanikal govorice o sporu z igralko. Že vrsto let se je v javnosti namreč ugibalo, ali je med njima prišlo do razdora.

Eric Roberts
Profimedia

“Z Julio sva vedno bila povsem v redu. Mislim, da sem bil pred leti na predstavitveni turneji za neki film. Ne vem več, za kateri film je šlo. To je bilo takrat, ko je film Čedno dekle prišel v kinematografe, meni pa so postavljali veliko vprašanj o Julii. Rekel sem: Oprostite. Se lahko pogovarjamo o meni? Mislil sem, da sem bil zelo zabaven, a potem so se pojavile trditve, da imava težave. Od takrat poslušam o težavah s svojo sestro, ki pa ne obstajajo,” je dejal Eric. Treba pa je dodati, da se brat in sestra že več desetletij nista skupaj pojavila v javnosti, prav tako ni nikjer mogoče zaslediti njunih skupnih fotografij, ki bi nastale v zadnjem času.

Igralec doslej o njunem odnosu ni govoril, a je zdaj le odprl srce: “Glede veliko stvari se ne strinjava, a vedno sva se pogovarjala in se zabavala. Preprosto je tako. Ona je zelo kul punca,” pravi Eric. Dodal je še, da njeno življenje ni ravno lahko, saj lovi ravnotežje med vzgojo treh najstnikov in vlogo v novem filmu Gaslit. Po Ericovem mnenju njeno življenje ni ena sama zabava, saj ima tri najstnike in veliko obveznosti, ki se jim mora posvetiti.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!