Brat Marka Wahlberga zdaj v seriji Policijska družina

Magazin 24. Mar 202316:15
Donnie Wahlberg, Marisa Ramirez
Profimedia

Policijska družina je drama o družini z več generacijami policistov, predanih newyorški policiji. V seriji imata glavno vlogo Donnie Wahlberg in Tom Selleck …

Donnie Wahlberg (53) je starejši brat bolj znanega Marka Wahlberga (51). Zdaj sta oba v igralskih vodah, v 80. letih pa sta bila oba nekaj časa tudi skupaj v pop skupini Caught In The Act, ki je bila mega popularna. Pozneje je večjo slavo v svetu filma dosegel Mark, a tudi Donnie ljubiteljem filmov in serij ni povsem neznano ime. Trenutno ga lahko na FoxCrime gledali v seriji Policijska družina, v kateri igra tudi legendarni Tom Selleck (78). Frank Reagan (Tom Selleck) je newyorški policijski komisar in vodi tako policijo kot družino Reagan. V službi je enako diplomatski kot doma, tudi ko gre za politiko, ki je povzročala težave njegovemu brezkompromisno pogumnemu očetu Henryju, ko je bil sam komisar. Frank je ponosen in zaskrbljen zaradi najstarejšega sina Dannyja (Donnie Wahlberg), izkušenega detektiva, družinskega človeka in vojaškega veterana iz Iraka, ki občasno uporablja vprašljive taktike za reševanje primerov s partnerko Mario Baez.

Tom Selleck
Profimedia – Tom Selleck

Ženski del družine je Erin, pomočnica okrožnega tožilca v New Yorku, ki je za sorojence in očeta pravni kompas in sama vzgaja najstnico Nicky. Jamie je najmlajši član družine Reagan, na Harvardu je diplomiral iz prava in je “zlati deček” družine. Ker se ni mogel upreti družinski tradiciji, se je odrekel donosni prihodnosti v pravu in postal policist. Prijateljico in zaveznico je našel v Eddie, partnerki, ki ga vedno preseneča in ima zelo drugačne razloge za vstop v policijo kot Reaganovi.

Mark Wahlberg
Profimedia – Mark Wahlberg

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.