Brian Austin Green je bil hudo bolan in prikovan na posteljo

Magazin 19. Apr. 202212:15
Delite:
Brian Austin Green
Foto: Profimedia

Zvezdnik nekoč izjemno priljubljene serije Beverly Hills 90210 je imel velike težave z zdravjem, a zdaj je že vse v redu.

Oboževalci Briana Austina Greena so bili res zaskrbljeni zanj, saj se nekaj časa ni pojavljal v javnosti. Paparaci so ga nazadnje v objektive ujeli v začetku februarja, medtem ko je bil na počitnicah na havajskem otoku Maui. Tam je bil skupaj z dekletom Sharno Burgess in svojimi mlajšimi otroki, potem pa je poniknil, ni se oglašal niti na družbenih omrežjih.

Brian Austin Green
Foto : Profimedia

Zdaj pa se je izvedelo, da je imel zelo utemeljen razlog za osamitev. V video posnetku, ki ga je 48-letni zvezdnik objavil na svojem profilu na Instagramu, je podrobno opisal, kaj se je z njim dogajalo v zadnjih tednih. Dejal je, da je imel hudo vnetje črevesja.

“Za nekaj časa sem izginil z Instagrama. Zadnjih šest tednov in pol sem se boril z ulceroznim kolitisom, kar ni niti malo zabavno,” je dejal Brian. Bolezen ga je seveda presenetila, bilo je celo tako hudo, da je bil nekaj tednov dobesedno prikovan na posteljo. Zdaj je z njegovim zdravjem spet vse v redu, ni pa pozabil niti na zahvalo – njegovo dekle je namreč predano skrbelo zanj.

“Sharna je bila res neverjetna. V šestem, sedmem mesecu nosečnosti je skrbela za tri majhne otroke, saj sem bil jaz nekaj časa prikovan na posteljo. In skrbela je zame. Nič se ni pritoževala, bila je čudovita. Zelo sem hvaležen, da imam tako osebo v svojem življenju,” je bil iskren Brian.

Sicer pa se Brian zdaj, ko je čisto okreval, veseli prihoda svojega petega otroka. Zvezdnik ima iz zveze z igralko Vanesso Marcil zdaj 20-letnega sina, v zakonu z nekdanjo ženo Megan Fox je dobil še tri sinove, zdaj pa s Sharno nestrpno pričakujeta njunega dojenčka.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar