Cindy Crawford praznuje 56. rojstni dan in občasno še vedno dela kot manekenka

Magazin 21. Feb 202213:15 0 komentarjev
Cindy Crawford
Profimedia

Ameriška manekenka Cindy Crawford je bila vrhunski supermodel, njen obraz nas je pozdravljal z najbolj prestižnih svetovnih modnih revij, Cindy pa še danes pa ostaja tesno povezana z manekenstvom.

Cindy Crawford je v 90. letih osvajala modne piste, modne hiše pa so se kar pulile za njene usluge. Njene popolne mere 86-66-89 pa so bile vstopnica tudi za številne oglasne kampanje, ki jih je zvezdnica naredila v svoji bogati karieri. Zdaj slavi 56. rojstni dan, od časa do časa pa jo je še vedno mogoče videti v modnih kampanjah.

Veljala je za eno izmed najbolje plačanih vrhunskih manekenk, njen obraz pa je krasil skoraj vse najbolj imenitne modne časopise, v svoji karieri pa je predstavljala oblačila prestižnih imen, kot so Gianni Versace, Calvin Klein, Chanel, Ralph Lauren, Karl Lagerfeld, Escada.

Cindy Crawford
Profimedia

Cindy je bila v svoji karieri zelo drzna, čeprav je na začetku kariere veljala za zelo sramežljivo, a je zbrala pogum in se kot prvi supermodel povsem razgalila za naslovnico revije Playboy.

Cindy Crawford
Profimedia

Kot številne manekenke pred njo se je tudi lepa Američanka želela preizkusiti v filmu, imela je nekaj poskusov, a so bili filmski kritiki vedno zelo neprizanesljivi do njene igre in kmalu je bilo jasno, da je na velikih platnih ne čaka preveč bleščeča kariera.

Hčerka gre po njeni poti

Danes je ponosna mamica sina in hčerke, slednja pa že nekaj časa hodi po njenih stopinjah. Kaia Gerber je danes vse bolj uveljavljena v svetu mode, pri čemer jo njena slavna mama lahko zalaga z najboljšimi nasveti, ki jih je pridobila v času svoje bogate kariere.

Čeprav je že v zrelih letih, Cindy še dan danes občasno nastopa v oglasnih kampanjah – ostaja velika profesionalka, ki obvlada svoj poklic.

Cindy Crawford
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!