Courteney Cox je s svojim zadnjim podvigom nasmejala številne

Magazin 11. Feb 202314:15
Courteney Cox, Johnny McDaid
Profimedia

V videoposnetku, ki je bil objavljen na Instagramu, sta igralka in glasbenik zleknjena na kavču opazovala nepozaben zaključni prizor med Patrickom Swayzejem in Jennifer Gray v romantični drami iz leta 1987.

Courteney Cox je med prizorom svojemu fantu povedala, da ta prizor nadvse obožuje, ter ga vprašala, ali ga lahko preizkusita. In ko se je Johnny McDaid strinjal, ni bilo več poti nazaj – hitro sta se znašla na dvorišču, kjer sta se odločila, da bosta izpeljala slavni ples. Na pomoč sta jima priskočila Ed Sheeran ter fotograf in režiser Jason Koenig.

Pod objavo je zvezdnica zapisala: “V redu je, vsi smo profesionalci!” S posnetkom so poželi veliko navdušenja, komentirala sta ga tudi Ted Lasso in igralka Igre prestolov Hannah Waddingham, ki sta v svoj komentar dodala vrsto ploskajočih in od smeha jokajočih  emotikonov.

Igralka in roker zasedbe Snow Patrol sta par od leta 2013, za njuno poznanstvo pa je kriv Ed Sheeran, ki je njun skupni prijatelj. Po skupnih 9 mesecih sta se zaročila, a sta pozneje konec leta 2015 zaroko prekinila. Leta 2016 sta se nato pobotala. Lanskega januarja je igralka za portal People povedala, da še ni srečala bolj potrpežljive osebe od svojega sedanjega partnerja, ki je iz Združenega kraljestva. “Je odličen svetovalec. Ljubim njegovo srce, njegove namere. Njegovo moralo. Je izjemno nadarjen in očitno muzikalen, je pesnik in pisatelj. Tako pameten je, in to se mi zdi zelo seksi. Res je čudovit.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.