Cristiano Ronaldo je od Georgine prejel dragoceno darilo

Magazin 08. Feb 202207:00 0 komentarjev
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez
Profimedia

Pred kratkim je praznoval 37. rojstni dan, njegova zaročenka pa ga je razveselila z darilom, ki se ga številni ne bi branili.

Svetovno znana nogometna zvezda Cristiano Ronaldo je res pravi srečnež! Njegova srčna izbranka, ki je zdaj noseča in pričakuje dvojčka, Georgina Rodriguez, ga je pred kratkim za rojstni dan presenetila s prav posebnim darilom. Kot se je izkazalo v njeni resničnostni seriji, ki se prikazuje na Netflixu, je Cristiano velik ljubitelj dragih avtomobilov, zato ne čudi dejstvo, da so v njegovi garaži pravi štirikolesni lepotci, ki so vredni več kot 18 milijonov funtov.

Ker lepih stvari ni nikoli preveč, je Georgina sklenila, da ga za rojstni dan razveseli s še enim avtomobilom za njegovo zbirko, zato mu je kupila Cadillac Escalade, avto z osmimi sedeži, katerega začetna cena znaša okrog 150.000 funtov.

Georgina je na Instagramu objavila video, v katerem je pokazala odziv svojega izbranca ob darilu, on pa se ji je zahvalil s poljubom. Posvetila mu je tudi lepo rojstnodnevno čestitko.

”Vse najboljše za 37. rojstni dan, ljubezen mojega življenja. Neskončno te imamo radi. Ti si najboljši oče in najboljši partner, ki bi nam ga bog lahko poslal. Borec si, zaslužil si vse dobro, kar se ti dogaja. Ti si popolnost in navdih,” piše ob njenem posnetku.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!