Dobro razvit šesti čut: pet astroloških znamenj z najmočnejšo intuicijo

Magazin 09. Okt 202312:42 0 komentarjev
mesečni horoskop
Foto: PROFIMEDIA

Močna intuicija v življenju velikokrat pomaga sprejemati pravilne odločitve. Ko se pojavi tisti notranji občutek, da nekaj je ali pa da nekaj ni prava pot, mu velja prisluhniti. A pet astroloških znamenj ima ta šesti čut še posebej dobro razvit.

Med astrološkimi znamenji, za katere velja, da imajo močan šesti čut, na katerega se lahko pogosto zanesejo, so na prvem mestu ribe. So zelo intuitivne in redko se zgodi, da jih njihova intuicija, če jo poslušajo in upoštevajo, spelje na neprava pota.

Sledijo škorpijoni. Znani so po svoji intenzivni in skrivnostni naravi, so zelo dobro opazovalci in velikokrat “v želodcu začutijo”, da jim nekdo nekaj prikriva ali pa da določena pot zanje ne bo dobra. Tudi raki sodijo med znamenja z dobro intuicijo, prav tako zmorejo veliko empatije.

Ovni sicer veljajo za precej trmaste, a astrologi ljudi, rojene v tem znamenju, vseeno uvrščajo med ljudi z močnim šestih čutom. Njihova praktična naravnanost naj bi bila podlaga za to, poleg tega jim vlada Saturn, ki jih je obdaril z modrostjo in disciplino. Njihova intuicija jim pomaga predvsem pri sprejemanju dolgoročnih odločitev.

Na seznamu astroloških znamenj z dobro intuicijo so tudi vodnarji, ki so sicer znani po svojih inovativnih pristopih v življenju, a njihov vladar je Uran, ki je že po definiciji planet močno razvitega šestega čuta.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!