Hailey Bieber: Zaradi krvnega strdka je mislila, da jo je kap

Magazin 15. Mar 202207:45 0 komentarjev
Hailey Bieber
Profimedia

Ameriška manekenka in modna vplivnica Hailey Bieber je potrdila, da je bila prejšnji teden hospitalizirana zaradi simptomov, podobnih kapi. Povzročil jih je majhen krvni strdek v njenih možganih.

“V četrtek zjutraj sem sedela pri zajtrku z možem (Justinom Bieberjem, op. a.), ko so se naenkrat pojavili znaki, podobni kapi, in odpeljali so me v bolnišnico,” je 25-letna Hailey minuli konec tedna zapisala v zgodbi na Instagramu.

“Odkrili so, da imam zelo majhen krvni strdek v možganih, ki je povzročil kratkotrajno pomanjkanje kisika, a ga je moje telo samo izločilo in sem v nekaj urah popolnoma okrevala,” je nadaljevala.

“Čeprav je bil to zagotovo eden najstrašnejših trenutkov, kar sem jih doživela, sem zdaj doma in sem zelo hvaležna vsem izjemnim zdravnikom in sestram, ki so poskrbeli zame!”

Za podporo in dobre želje se je zahvalila tudi vsem oboževalcem, že dan po ženinem zdravstvenem preplahu pa je Justin na svojem profilu na Instagramu objavil njuno skupno fotografijo in pripisal: “Tele se ne da ustaviti!”

Haileyjine težave, podobne kapi, so se pojavile nekaj tednov po tem, ko je njen slavni mož zbolel za covidom-19, zaradi česar so zdravniki ugibali, da bi bili lahko zapleti pri njej povezani prav s to boleznijo.

Priljubljeni par – skupaj imata na Instagramu kar 250 milijonov sledilcev! – je poročen od septembra 2018, zvestobo sta si obljubila v New Yorku, poročno slavje pa sta nato v naslednjem letu ponovila še enkrat v Južni Karolini.

Prejšnji teden sta Bieberja skupaj praznovala Justinov 28. rojstni dan, ob tej priložnosti je popzvezdniku na Instagramu čestitala tudi žena.

“Vse najboljše, moj ljubi … v življenju je veliko čudovitih in lepih reči, a najlepši del je to, da ga lahko živim s teboj,” je pripisala nizu njunih skupnih fotografij in sklenila: “Ljubim te, srečnih 28!”