Hrvaški navijači v Katarju zaradi oblačil poželi veliko pozornosti (FOTO)

Magazin 19. Nov 202217:44 2 komentarja
Hrvaški navijači
PROFIMEDIA

Jutri se bo začelo dolgo pričakovano svetovno prvenstvo v nogometu, ki ga tokrat gosti Katar. Pred prvimi tekmami se na številna prizorišča že zgrinjajo gledalci in turisti z vsega sveta. Tokrat so pozornost domače in tuje javnosti pritegnili hrvaški navijači, saj so si omislili lastno različico tamkajšnjih tradicionalnih oblačil.

Še slabih 24 ur nas loči od začetka 22. svetovnega prvenstva v nogometu, ki bo v Katarju. Številni turisti in navijači z vsega sveta so še pred samim začetkom prispeli na kraj dogodka, med njimi tudi hrvaški navijači. Hrvaška nogometna izbrana vrsta bo prvo tekmo igrala v sredo, pomerila se bo z Marokom.

Pozornost javnosti pa je požela skupina hrvaških navijačev Mi Hrvati, ki je svoje navijaške sposobnosti pokazala tudi z oblekami. Omislili so si lastno različico tamkajšnjih tradicionalnih oblačil in jih popestrili z značilno šahovnico ter grbom svoje navijaške skupine, ki krasi zgornji del oblačila. Kombinacijo so zaključili s tradicionalnimi naglavnimi pokrivali in sončnimi očali.

Hrvaški navijači Hrvaški navijači
PROFIMEDIA
Hrvaški navijači Hrvaški navijači
PROFIMEDIA
Hrvaški navijači Hrvaški navijači
PROFIMEDIA
Hrvaški navijači Hrvaški navijači
PROFIMEDIA

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje