Irina Shayk in Bradley Cooper: Bosta obudila zvezo?

Magazin 10. Nov 202208:30
Irina Shayk, Bradley Cooper
Profimedia

36-letna manekenka Irina Shayk in 11 let starejši filmski zvezdnik Bradley Cooper, ki imata petletno hčer Leo de Seine, zadnje čase spet preživljata veliko časa skupaj.

V ponedeljek so ju opazili med sprehodom po newyorških ulicah z njunima psoma, med katerim sta si tudi javno izražala naklonjenost z dotiki.

“Rada bi, da sta spet skupaj,” je za tabloid People povedal vir blizu lepotice ruskih korenin, ki je bila pred Bradleyem Cooperjem v zvezi z nogometnim superzvezdnikom Cristianom Ronaldom.

Predstavniki slavnega (nekdanjega) para omenjenih navedb še niso komentirali, sta pa Irina in Bradley tudi po razhodu ostala v dobrih odnosih in večkrat izjavila, da se imata še vedno rada.

Razšla sta se leta 2019, ko se je veliko šušljalo o njegovi domnevni romanci s soigralko iz njegovega režijskega prvenca (in velikanske uspešnice) Zvezda je rojena, pop divo Lady Gaga.

Irina Shayk, Bradley Cooper
Profimedia

A menda ga je Irina zadnja tri leta, ko sta bila narazen, zelo pogrešala in je zelo ponosna na to, kako še naprej skupaj vzgajata njuno hčer, v njenih očeh je Cooper izjemen oče.

Že septembra so se začele pojavljati govorice o tem, da se spet videvata in celo razmišljata o novem naraščaju, a še mesec prej naj bi bil Bradley v razmerju z obetavno političarko Humo Abedin.

Irino pa so nekaj časa povezovali s trgovcem z umetninami Vitom Schnablom – nekoč partnerjem supermanekenke Heidi Klum – in celo razvpitim Kanyejem Westom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.