Jane Fonda obžaluje lepotne operacije: “Na to nisem ponosna”

Magazin 27. Avg 202215:451 komentar
Jane Fonda
Foto: Profimedia

Jane Fonda se je odločila sprejeti staranje in prenehati z liftingom obraza, to sporočilo pa je javno delila, da bi navdihnila ženske določene starosti, da storijo enako.

Legendarna igralka Jane Fonda že desetletja vzbuja pozornost tako zaradi svojih igralskih dosežkov kot zaradi svoje lepote. Prav zaradi bremena, ki ga nosi oznaka “popolna lepota”, je igralka v nekem trenutku začela posegati po botoksu in drugih metodah zategovanja kože v želji, da bi bila videti mlajša in bolj sveža, kot nam vsiljuje družba.

Vendar pa je vstop v 85. leto spremenil njen odnos, oskarjevka in aktivistka pa se je odločila, da preneha z liftingom obraza.

“Stara sem skoraj 85 let, a nisem videti tako stara,” je povedala zvezdnica. Dodaja, da želi mladim pomagati, da se nehajo bati starosti in da bi ljudje razumeli, da to, da si v določenih letih, ne pomeni, da se moraš odpovedati življenju, zabavi, ampak da lahko še vedno imaš fante ali dekleta, da si najdeš nove prijatelje ali karkoli želiš početi.

Jane Fonda, ki svojih let ne skriva pred ljudmi, se zaveda, da je v prednosti. “Imaš denar,” je rekla med svojim razmišljanjem o staranju. “Lahko si privoščiš trenerja. Lahko si privoščiš plastično operacijo. Lahko si privoščiš nego obraza. Lahko si privoščiš stvari, ki ti pomagajo ohraniti mladosten videz. Denar pomaga. Dobri geni in veliko denarja, kot je nekdo rekel. Toda medtem ko to govorim, mislim, da vsi poznamo veliko bogatih žensk, ki so imele vse vrste liftingov obraza in podobnih stvari, in so videti grozno. Imela sem lifting obraza in prenehala s tem, ker nočem biti videti deformirano. Nisem ponosna na to, da sem ga imela.”

Jane je za Vogue povedala še, da na svojem obrazu ne bi več imela posega, če bi lahko zavrtela čas nazaj.

“Veliko žensk je zasvojenih s postopki,” je povedala za Vogue. “Ne dam veliko na nego obraza. Ne zapravim veliko denarja za kreme za obraz ali kaj podobnega, vendar sem hidrirana, spim, gibam se, izogibam soncu in imam dobre prijatelje, ki me spravljajo v smeh. Tudi smeh je dobra stvar.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar