Jennifer Aniston in Adam Sandler znova skupaj

Magazin 07. Feb 202308:15
Jennifer Aniston, Adam Sandler
Profimedia

Netflix je predstavil prvi napovednik za Murder Mystery 2, nadaljevanje rekordne komedije iz leta 2019.

Časovno je film umeščen 4 leta po dogodkih iz prvega filma, Nick in Audrey Spitz (Jennifer Aniston in Adam Sandler) sta detektiva s polnim delovnim časom, ki poskušata ustanoviti lastno zasebno agencijo. Ko ju prijatelj Maharadža (Adeel Akhtar) povabi na poroko na njegov zasebni otok, so težave za zakonca znova tu, saj kmalu po začetku slavja ugrabijo ženina ter zahtevajo odkupnino, zaradi česar je vsak glamurozni gost ali družinski član in celo nevesta sama osumljenec.

Februarja 2022, ko so začeli snemati film, je zvezdnica objavila fotografijo sebe in soigralca na plaži, pod objavo pa je zapisala: “Nazaj na delo s prijateljem. #MurderMystery2.” Julija je za portal People povedala: “Zaradi snemanja sem bila 3 mesece zdoma. In to je bil izziv že samo zato, ker se od svojih psov nisem ločila vse od začetka pandemije.”

Dodala je, da se je počutila neuporabno, ko je snemala komedijo, potem ko je ruski predsednik Vladimir Putin februarja začel svojo invazijo na Ukrajino, a se je kmalu spomnila, kako pomemben je smeh v življenju ljudi. “Spomnila sem se, da je to tisto, kar ljudje potrebujejo. Ljudje se želijo smejati. Ljudje potrebujejo komedije. Ljudje radi kako minuto ne razmišljajo.”

Igralka je priznala, da po pandemiji ne pritiska več toliko nase. “Gre za to, kako želim preživeti svoj čas in s kom ga želim preživeti.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.