Jennifer Aniston razkrila, kateri od slavnih dam ”zavida” čudovite lase

Magazin 26. Sep 202215:15
Jennifer Aniston
Profimedia

Ameriška igralka Jennifer Aniston že leta ohranja podobno pričesko in v tem času je pridobila številne njene oboževalke po vsem svetu.

Jennifer Aniston je na milijone gledalcev po vsem svetu osvojila z vlogo Rachel v seriji Prijatelji. Oboževalke pa so poleg nje v hipu vzljubile tudi njene ravne lase in pričesko, ki ji slavna igralka še danes ostaja zvesta.

Nikoli ni skrivala, da je lasem od nekdaj posvečala veliko pozornosti in še vedno je tako. “Na svoje različne rutine gledam kot na skrb o sebi. Mislim, da so zelo pomembne, in mislim, da bi morali sebe negovati od zunaj in znotraj,” je za Marie Claire povedala slavna igralka.

“Obožujem dobro sfenirano pričesko, a vse bolj sprejemam naravno valovito podobo svojih las. Skozi leta sem se naučila ”poslušati” lase in danes vem, da je v resnici najpomembnejše zdravo lasišče,” je bila iskrena.

Jennifer Aniston
Profimedia

V javnosti jo boste le redko videli z neurejenimi lasmi, saj na svojo javno podobo izjemno pazi, a Jennifer ne skriva, da je med štirimi stenami in na počitnicah veliko bolj sproščena. “Nega las bi morala biti enostavna, a luksuzna,” je dodala.

Številne ženske po svetu bi želele imeti njene lase, medtem ko Jennifer že leta sanja o laseh drugih slavnih dam. Za omenjeno revijo je tako povedala, da bi želela imeti lase, kot jih imajo Brigitte Bardot, Elle Macpherson in Valerie Bertinelli.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.