Jennifer Grey pravi, da se ji je Patrick Swayze opravičil v solzah

Magazin 13. Maj 202212:15 0 komentarjev
Jennifer Grey, Patrick Swayze
Profimedia

Jennifer Grey trdi, da naj bi se ji Patrick Swayze opravičil v solzah, da bi jo prepričal k skupnemu sodelovanju v ikoničnem filmu Umazani ples.

V kultnem filmu sta zaigrala zaljubljenca, ki ju združi ljubezen do plesa. Oboževalci filma Umazani ples še danes dobro vedo, kdo sta Frances “Baby” Houseman in Johnny Castle. Pred kratkim pa je Jennifer Grey iskreno spregovorila o pomanjkanju kemije med njo in Patrickom Swazyzejem, ki je na žalost številnih umrl leta 2009. Dejala je, da sta bila prisiljena biti skupaj.

V oddaji The View je igralka povedala, da ji ni bilo všeč sodelovati s Swayzejem pri filmu Rdeča zora iz leta 1984, ki je izšel tri leta, preden sta skupaj sodelovala pri Umazanem plesu. “Patrick je izvajal potegavščine na meni in vseh drugih. Obnašal se je, kot da je šef, zamujal je ter se vedel kot mačo – in tega preprosto nisem prenesla. Sama pri sebi sem si rekla, da imam tega tipa dovolj.”

Zaradi te izkušnje se je obotavljala, da bi igrala ob njem v romantični drami. “Ko sem videla, da je bilo predlagano njegove ime, sem si rekla, da ne bom. Na to so mi odgovorili, da je dober plesalec. Seveda sem vedela, da je. Slišala sem vso zgodbo, slišala sem vse o plesu.”

Na koncu je privolila, da bo z njim odigrala en poskusni prizor, med katerim se ji je opravičil. “Povlekel me je na hodnik in dejal, da mu je resnično žal ter da se zaveda, da filma ne želim snemati z njim. Imel je solzne oči. Tudi meni so se oči osolzile, toda ne iz istega razloga. Pomislila sem, da me želi omehčati, rekel mi je tudi, da bi z najinim sodelovanjem posnela res odličen film. Dejala sem mu: V redu, greva notri, on pa me je dvignil v naročje in ob tem sem si mislila: O, fant. Prepričal me je. Ni bilo več nobene konkurence.”

Pred kratkim je izdala biografijo z naslovom Out of the Corner, v kateri je opisala tudi svojo kratko zaroko z Johnnyjem Deppom, za katerega je dejala, da je bil noro ljubosumen in paranoičen. Delila je tudi svoj pogled na igralčevo tožbo zaradi obrekovanja proti Amber Heard, ki trenutno poteka v odmevnem sojenju.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!