Kakšna babica je bila v resnici Elizabeth Taylor?

Magazin 13. Okt 202118:15 > 18:151 komentar
Elizabeth Taylor
Foto: Profimedia

Pokojna hollywoodska igralka Elizabeth Taylor je bila po pripovedovanju svoje vnukinje čudovita babica, ki je imela veliko srce.

Hollywoodska igralka Elizabeth Taylor je znala očarati vse okoli sebe, seveda pa to velja tudi za njeno vnukinjo Namoi, ki jo je Elizabeth naravnost oboževala, zdi pa se, da je bila ljubezen obojestranska.

Hčerka Michaela Wildinga, sina Elizabeth Taylor, je pred časom v pogovoru za NBC razkrila, da je bila njena babica naravnost čarobna in da se teh trenutkov še dan danes rada spominja.

Bila je zelo predana babica

“Spominjam se, kako sem sedela na tleh v garderobi in jo opazovala, kako se je pripravljala in kako se je dogajala njena transformacija,” je povedala Naomi, ki je kot otrok oboževala opazovati svojo slavno babico in je imela privilegij pokukati v zakulisje, kadar si je to želela.

“To, da je bila superzvezdnica, še ne pomeni, da ni bila prijazna, ljubezniva in da nas je vedno pričakala z veliko mero ljubezni in radosti,” je v nadaljevanju razkrila. “Čutila je, da je prav ona odgovorna za vzgojo mladih generacij v naši družini. Zelo pomembno ji je bilo, da na nas prenese prave vrednote.”

Elizabeth Taylor
Profimedia

Igralka se je že takrat zavzemala, da bi bile plače igralk in igralec v Hollywoodu izenačene, kar je še danes aktualna tema in večkrat pereč problem. Čeprav situacija ni bila idealna, je Elizabeth Taylor uspelo, da si je za vlogo v filmu Kleopatra izborila milijon dolarjev plače, kar je bilo leta 1963 prava revolucija. S svojim zgledom je bila pozneje navdih številnim hollywoodskim igralkam, ki so se borile za svoje plače, ki so bile vedno manjše, kot so jih imeli igralski kolegi.

Komentari

Vaš komentar