Kate Middleton osupnila na nedavnem dogodku

Magazin 24. Nov 202214:20 0 komentarjev
Kate Middleton
Profimedia

Novopečena valižanska princesa je na nedavnem uradnem srečanju z južnoafriškim predsednikom nosila svojo prvo tiaro po skoraj treh letih.

Za eleganten večer je princesa Kate nosila belo obleko Jenny Packham v kombinaciji s svojim glavnim pokrivalom za takšne priložnosti: tiaro Queen Mary’s Lover’s Knot, ki jo je pokojna kraljica Elizabeta II. pred leti podarila princesi Diani. Po besedah ​​dvornega zlatarja je osupljiva tiara stara več kot stoletje in jo je kraljica Marija prvotno naročila pri kraljevih zlatarjih leta 1913 ali 1914. Gre za repliko tiare, ki je bila last njene babice, princese Auguste, vojvodinje iz Cambridgea.

Svoj končni videz je dopolnila z uhani, ki so prej pripadali princesi Diani (nedavno jih je nosila za spominsko nedeljsko bogoslužje), zapestnico iz skrinje z nakitom kraljice Elizabete ter redom kraljeve družine in zvezdo ter pasom velikega križa Dame kraljevega viktorijanskega reda. S svojimi modnimi odločitvami se je že večkrat poklonila pokojni materi svojega moža, princa Williama, tokrat pa ni pozabila niti na njegovo pokojno babico.

Kate Middleton
Profimedia

Zaradi pandemije koronavirusa je to prvi državni obisk, ki ga je gostila kraljeva družina po letu 2019, takrat sta kraljevi dvor  obiskala takratni predsednik Donald Trump in njegova žena Melania Trump, valižanska princesa pa si je tudi takrat nadela prav to tiaro.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!