Katera astrološka znamenja so najslabša v zapeljevanju?

Magazin 11. Sep 202305:53
poroka
PROFIMEDIA

Zapeljevanje je lahko marsikomu precej "naporen posel". Katerim horoskopskim znamenjem gre najslabše od rok?

Kozorog

Kozorogi, ki veljajo za zelo inteligentne in duhovite, so lahko v bližini osebe, ki jim je všeč, kar nekoliko “leseni”. Kot da ne bi znali razumno komunicirati.

Sicer so kozorogi pri zapeljevanju zelo previdni in bodo počakali, da najprej oseba, ki jim je všeč, pokaže, da je zainteresirana. So tudi malce tradicionalistični, flirt pa jim je lahko naporen in bi se mu, če bi bilo le mogoče, najraje izognili.

Vodnar

Vodnarji so eno od znamenj, ki jim gre zapeljevanje res težko od rok. Osebo, ki jim je všeč, lahko zasujejo z neskončnimi vprašanji, pri flirtanju postanejo tudi malce drzni in pogosto pretiravajo v pogovorih.

So tudi impulzivni in nepredvidljivi v svojih dejanjih.

Rak

Raki so čustveni ljudje, kar se vidi tudi v njihovem flirtanju. Ko nekoga zapeljujejo, se vedejo zelo očarljivo, a lahko delujejo tudi preveč skrbno. So sramežljivi ljudje, ki bodo počakali, da pogovor začne oseba, ki jim je všeč.

Da se zapletejo v igro zapeljevanja, raki potrebujejo več časa kot druga znamenja.

Bik

Ko gre za flirt, so tradicionalisti. Namesto da bi se približali osebi, ki jim je všeč, raje pošiljajo signale, s katerimi poskušajo pritegniti pozornost. Pri tem pa so lahko preveč agresivni, kar lahko pri ljudeh povzroči občutek nelagodja.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in X

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.