Katy Perry v modni kombinaciji, kakršne že dolgo nismo videli

Magazin 25. Feb 202216:15 0 komentarjev
Katy Perry
Profimedia

Ameriška pevka Katy Perry je nedavno pokazala zanimivo modno kombinacijo, ki jo zadnje čase pri njej le redko vidimo.

Slavna pevka Katy Perry je zadnje čase predvsem mama, ne skriva, da jo materinstvo izjemno osrečuje in da ves prosti čas rada posveti svoji mali princeski Daisy Dove.

Na ulicah Los Angelesa jo je tako mogoče videti v družbi srčnega izbranca Orlanda Blooma, ko se sprehajata po parkih in zabavata v družbi njune prisrčne hčerkice.

Takrat je Katy najraje v udobnih kosih oblačil, še najraje v trenirki, ki je zadnje čase njen zaščitni modni kos, saj je tako najbolj enostavno tekati za malčico in se z njo igrati na otroških igriščih.

A ko je Katy nedavno gostovala v šovu Good Morning America, se je na ulicah New Yorka pojavila v povsem drugačni podobi in številni je skoraj ne bi prepoznali. Vedno dežurni paparaci so ves čas pritiskali na sprožilec, da bi kar čim bolje ovekovečili ta modni dogodek.

Katy Perry
Profimedia

Katy je za to priložnost izbrala usnje, rjave usnjene hlače je dopolnila z usnjenim plaščem, vse skupaj pa dodatno začinila z visokimi petami. Pogled je skrivala za sončnimi očali,

Katy priznava, da obožuje dneve, ko je lahko ves dan v udobnih oblačilih in v naravi, saj ji je materinstvo povsem spremenilo življenje; predvsem priznava, da sama sebi ni več na prvem mestu, kot si je bila nekoč.

Katy Perry
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!