Kim Kardashian ljubi komika, ki se je skoraj poročil z Ariano Grande

Magazin 11. Nov 202120:38 0 komentarjev
Kim Kardashian
Profimedia

Kim Kardashian je po ločitvi od raperja Kanyeja Westa ponovno našla srečo v ljubezni, njen novi izbranec pa je od nje mlajši kar 14 let.

Danes že ikonični nastop v priljubljeni ameriški oddaji Saturday Night Live je bil po poročanjih usoden za ameriško resničnostno zvezdnico Kim Kardashian in komika Peta Davidsona, saj sta postala nov zvezdniški par leta. Kim je letos nemalo prahu dvignila z ločitvijo od raperja Kanyeja Westa, s katerim so se jima v zakonu rodili štirje otroci, zdaj pa je več kot očitno pripravljena na nove ljubezenske izzive, saj je nad Petom izjemno navdušena, s svojim šaromom, ki marsikomu sploh ni jasen, pa jo je popolnoma očaral.

Njuna zveza naj bi bila zaenkrat zelo sproščena, oba se v njej bolj ali manj zabavata in hodita na zmenke, Kim pa svoji mami Kris ter sestrama Kourtney in Khloe o nadobudnem mlademu komiku sploh naj ne bi nehala govoriti.

In kdo sploh je Pete Davidson?

Pete je član igralske zasedbe  NBC-jeve skeč satirične komedijantske oddaje Saturday Night Live, njegovemu šarmu pa so podlegle že številne zvezdnice, a nobena z njim ni ostala prav dolgo. Zaročen je bil s pevko Ariano Grande, dvoril je hčerki igralke Andie MacDowell, Margaret Qualley, strasti si je zelo javno izkazoval z igralko Kate Beckinsale, očaral pa je tudi britanko Phoebe Dynevor, ki smo jo lahko gledali v Netlixovi uspešnici Bridgerton.

Tako strastna je bila zaroka med pevko Ariano Grande in novim izbrancem Kim Kardashian, Petom Davidsonom:

Pete Ariana
Profimedia

Marsikdo se seveda sprašuje, kako mu uspeva zapeljevanje največjih lepotic današnjega časa, odgovor na vprašanje pa je ta teden ponudila priljubljena ameriška manekenka Emily Ratajkowski, ki je v intervjuju s Sethom Meyersem obrazložila, da je Pete zelo pozoren, profesionalen, ranljiv moški, ženske pa privlačita tudi njegova višina in dolžina stopal. Slednje si razlagajte popolnoma po svoje.

Kim in Pete sta govorice o razmerju sprožila tudi zaradi strastnega poljuba, ki sta si ga izmenjala v enem izmed prizorov oddaje Saturday Night Live, oboževalci tako enega kot tudi drugega pa niso ravno prepričani, da bo zveza med njima trajala. Ali njihova predvidevanja držijo, bo seveda pokazal čas.

Poglejte si strasten poljub med Kim Kardashian in Petom Davidsonom:

#1

#2

kim pete
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!