Komičarka namesto vesele obletnice oznanila razhod

Magazin 22. Jul 202212:48 0 komentarjev
Chelsea Handler, Jo Koy
Profimedia

Ameriška komika Chelsea Handler in Jo Koy sta posnela simpatičen video, ki sta ga nameravala deliti ob prvi obletnici zveze, a sta namesto tega oboževalcem razkrila, da se razhajata.

Nekdanja voditeljica oddaje Chelsea Lately je posnetku, ki ga je pred nekaj dnevi objavila na Instagramu, pripisala, da sta se z Jojem odločila, da je razhod trenutno najboljša poteza zanju.

Oboževalcem se je zahvalila za podporo, ki sta jo s stanovskim kolegom prejela v času, ko sta bila par. “Vem, da mnogi med vami navijate za najino ljubezen. Rada bi vam povedala, da nama je to zelo veliko pomenilo in nama še vedno.”

Dodala je, da verjame, da vsak lahko najde ljubezen, o svojem nekdanjem partnerju pa je govorila z izbranimi besedami. “Ta moški je na široko odprl moje srce, zaradi njega je moja življenjska izkušnja za vedno spremenjena.”

“Obnovil je mojo vero v moške, v ljubezen, v to, da sem lahko stoodstotno to, kar sem, še nikoli nisem bila bolj optimistična glede prihodnosti,” je sklenila in povedala, da bo Koy za vedno imel posebno mesto v njenem srcu in da mu želi vse dobro.

“To ni konec. To je še en začetek, in v uteho mi je, da sem še vedno ljubljena, tega moškega pa imam rada, kot sonce ljubi luno in luna ljubi sonce.”

Chelsea Handler, Jo Koy
Profimedia

Tudi Jo je na svojem profilu zapisal, da sta s Chelseo ostala dobra prijatelja, ki se bosta vedno imela rada. “Sem njen največji oboževalec in komaj čakam, da vidite, kaj vse pripravlja.”

47-letna Handler in štiri leta starejši Koy se poznata že dolgo, bil je reden gost v njeni pogovorni oddaji, a sta bila dolgo le prijatelja. Med pandemijo covida pa sta se še bolj zbližala in njuno prijateljstvo je preraslo v romanco.

Da sta par, sta oznanila septembra lani, kasneje sta se tudi redno pojavljala v javnosti.

V preteklosti so komičarko povezovali z raperjem 50 Centom in hotelskim mogotcem Andrejem Balaszem, sicer pa je že večkrat povedala, da se v samskem stanu odlično počuti in da ni treba imeti moža in otrok, da bi bil samozadosten.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.