Kraljica Letizia si je drznila obleči tisto, česar Kate Middleton ne bi

Magazin 10. Feb 202215:45 0 komentarjev
Kraljica Letizia
Profimedia

Kraljica Letizia je znana po drznem modnem stilu, ki si ga številne druge kraljeve dame ne privoščijo.

Kraljica Letizia je prava modna navdušenka, ki se rada poda na takšne in drugačne modne izlete in zdi se, da si upa veliko več kot druge kraljeve dame po Evropi.

Seveda jo številni primerjajo z vojvodinjo Kate Middleton, ki bo prav tako nekoč sedla na kraljevi stol, a se zdi, da je primerjava skoraj nesmiselna.

Kate Middleton goji izjemno zadržan modni stil, takšen, kot ga britanski kraljevi protokol narekuje kraljevim damam. Tega dosledno upošteva in le redko se zgodi, da si dovoli kakšno bolj drzno modno kombinacijo, saj se zaveda, da se mora kot bodoča žena britanskega kralja obnašati statusu primerno.

Kraljica Letizia
Profimedia

A tega mnenja z njo ne deli španska kraljica Letizia, ki si drzne veliko več. Na nedavnem uradnem dogodku se je pojavila v kričeče rdeči usnjeni jakni, ki je pritegnila veliko pozornosti. Številni so šepetali, da si Kate kaj takega nikoli ne bi drznila obleči, saj se zaveda, da bi jih hitro dobila po prstih od kraljice Elizabete, ki je zelo stroga, ko gre za upoštevanje kraljevih pravil.

Očitno so razmere na španskem dvoru veliko bolj sproščene, saj je kraljico Letizio velikokrat mogoče videti v usnju, ob tem pa je treba priznati, da ga zna odlično nositi, kar ji pritrjujejo tudi modni kritiki, ki so nad njenim razgibanim modnim stilom izjemno navdušeni.

Kraljica Letizia
Profimedia

Španska kraljica je svojo modno kombinacijo zaokrožila s čudovitimi rdečimi čeveljci, ki so bili zelo všečni, za piko na i pa je poskrbel rdeč pas, ki je poudaril njen pas.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!