Legendarni Snoop Dogg presenetil z napovedjo: Prenehal bom kaditi

Magazin 17. Nov 202318:01 0 komentarjev
Snoop Dogg
Foto: PROFIMEDIA

Legendarni raper Snoop Dogg je presenetil svoje oboževalce. Znani ljubitelj marihuane je namreč na družbenih omrežjih napovedal, da bo prenehal kaditi.

Ameriški raper Snoop Dogg je napovedal, da bo prenehal kaditi. “Po dolgem premisleku in pogovoru z družino sem se odločil, da bom opustil kajenje. Spoštujte mojo zasebnost v tem času,” je v četrtek zapisal na Instagramu ter na družbenem omrežju X.

Zvezdnik hip hopa slovi po svoji obilni konzumaciji marihuane. V intervjuju za revijo GQ je leta 2013 dejal, da na dan pokadi okoli 80 “džointov”, zaradi velike količine pa je zaposlil žensko, ki mu jih zvija. Leta 2019 je v radijski oddaji pri Howardu Sternu povedal, da ji za zvijanje letno plača med 40 in 50 tisoč dolarji.

Naslovnice medijev je pred leti zavzela raperjeva pripoved, da je “travo” kadil tudi na stranišču Bele hiše.

Napoved, da bo opustil kajenje, je oboževalce seveda presenetila. “Danes ni prvi april Snoop,” je pod objavo zapisal eden od sledilcev. Marsikdo se je strinjal, da gre zgolj za potegavščino, medtem ko so drugi špekulirali, da bo zvezdnik le začel uživati bonbone ali piškote z marihuano.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!