Liev Schreiber na premieri Stranger Things z ljubkim sinom v rožnati obleki

Magazin 24. Maj 202207:00 0 komentarjev
Liev Schreiber in Kai
Profimedia

Pred dnevi je igralski zvezdnik Liev Schreiber na premiero Neflixove serije Stranger Things prišel z mlajšim sinom. 13-letni Kai je vse presenetil, saj je nosil rožnato obleko in bele visoke pete. V resnici sta bila oče in sin videti zelo srečna in ljubeča, internet pa je zaradi ogorčenja gorel.

Liev Schreiber, 54-letni ameriški igralec, je zelo možat, zato je njegov najstniški sin Kai deloval še bolj nežno in drobno. Veliko ljudi na internetu je hitelo napadat slavnega očka, da ne bi smel podpirati takega obnašanja svojega sina, čeprav lahko s slike razberemo le veliko ljubezni in podpore sinu, ki v tem norem svetu šele išče svoj prostor pod soncem. Mama mladega Kaia je lepa igralka Naomi Watts, ki sinu vedno stoji ob strani in se ga seveda prav nič ne sramuje, saj pravi, da je vsak človek na tej Zemlji zgodba zase.

Njun fantek je že od majhnega nosil dekliške obleke, njegova najljubša barva pa je rožnata. Samuel Kai ima za razliko od leto dni starejšega brata Alexandra Peeta – s katerim sta si, mimogrede, zelo podobna – dolge, svetle lase in je bil prava senzacija že med svojim obiskom na Japonskem, kjer je obnorel Instagram in TikTok med mladimi oboževalkami in oboževalci.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!