Ni mogel verjeti, kaj je našel med prenovo kuhinje: “Po čem sem hodil 20 let”

Magazin 06. Maj 202409:35 2 komentarja
med prenovo kuhinje odkril vodnjak
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Ni mogel verjeti, kaj je odkril med prenovo kuhinje.

Po družbenih omrežjih se je razširila neverjetna zgodba iz Anglije, ki jo je delil uporabnik TikToka Morty Led. Njegov posnetek je postal prava senzacija, ko je pokazal, kaj je odkril pod tlemi svoje kuhinje. Video je zbral že več kot 40 milijonov ogledov in kar 4 milijone všečkov.

Med prenovo kuhinje so mojstri pod tlemi odkrili ogromno luknjo, za katero se je izkazalo, da gre za pet metrov globok vodnjak iz 18. stoletja. Namesto da bi ga zasuli, so se odločili, da ga ohranijo in vključijo v dom. Led je celoten proces dokumentiral in delil na družbenih omrežjih, kjer je pritegnil pozornost milijonov ljudi.

“Pod kuhinjskimi tlemi smo odkrili nekaj neverjetnega,” je povedal in dodal, “zadnjih 20 letih nismo imeli pojma, da hodimo nad vodnjakom, ki je star več kot 300 let.” Bil je osupel.

“Med previdnim odstranjevanjem plasti peska smo naleteli na nekaj nenavadnega,” je nadaljeval. “Na enem mestu smo opazili neobičajno mešanico proda. Po temeljiti preiskavi smo ugotovili, da se skriva votlina, ki je napolnjena z vodo.”

Video je takoj postal viralen in je navdušil milijone ljudi, ki so Leda zasuli s komentarji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje