“Moderna družina” nekdanjih partnerjev Naomi Watts in Lieva Schreiberja

Magazin 23. Jun 202208:00
Naomi Watts
Profimedia

Igralca Naomi Watts in Liev Schreiber sta na praznovanje mature 13-letnega sina Kaija povabila tudi sedanja partnerja.

53-letna igralka je na Instagramu delila družinsko fotografijo. Na njej pozira skupaj s 15-letnim sinom Sasho in 13-letnim sinom Kaiem, nekdanjim in zdajšnjim partnerjem Billyjem Crudupom ter novo srčno izbranko Lieva Schreiberja Taylor Neisen. 

“Čestitke Kaiu. Razred 2022,” je igralka pripisala k fotografiji, dodala pa je ključnika “moderna družina” in “diploma”.

54-letni zvezdnik serije Ray Donovan je na Instagramu objavil fotografijo svoje nekdanje izbranke in sina, ki obiskuje šolo St. Luke v New Yorku.

Naomi Watts
Profimedia

Watts in Schreiber sta se leta 2016 razšla po 11 letih zveze. Ostala sta v prijateljskih odnosih tudi po ločitvi. 

“Upam, da se to nikoli ne spremeni, in mislim, da se ne bo. Skupaj sva starša, tako da bova skupaj do konca življenja ne glede na vse,” je igralec dejal konec leta 2016.

Maja 2017 je Naomi za avstralski Vogue povedala, da sta s Schreiberjem ostala v odličnih odnosih. Zvezdnica filma Neskončna nevihta, ki so ga snemali tudi na Krvavcu, je pojasnila: “Poskušava narediti vse, kar je v najini moči, zaradi otrok, in upava, da bova tako nadaljevala. Je fantastičen oče, čudovit človek in še vedno želiva drug drugemu vse najboljše.”

Igralca sta bila leta 2020 celo skupaj v karanteni med pandemijo novega koronavirusa, kar je v družinskih videoposnetkih na TikToku dalo vpogled v njuno dinamiko sostarševstva.

Naomi Watts
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.