Moža prepričala, da se je obril, zdaj ne more verjeti, kakšen je

Magazin 23. Maj 202409:09 1 komentar
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Bradatega moža je dolgo prepričevala, naj se obrije, a zdaj obžaluje to odločitev.

Sophie Clark je na TikToku delila posnetek moža, ki je takoj pritegnil pozornost, nabral neverjetnih 38 milijonov ogledov in prejel več deset tisoč komentarjev.

V opisu videa je zapisala, kako dolgo je prepričevala bradatega moža, naj se končno obrije, a zdaj obžaluje to odločitev.

“Svojega bradatega moža sem rotila, naj si prvič po mnogih letih popolnoma obrije obraz. To je bila najslabša ideja,” je zapisala.

“Imaš prav, to je zločin proti človečnosti,” se je z opisom videa strinjal eden od uporabnikov.

Video, v katerem vidimo njenega moža, ki telovadi v fitnesu, v naslednjem kadru pa je sveže obrit in neprepoznaven, je takoj postal viralen. Gledalci so izražali šok in presenečenje nad spremembo, nekateri celo dvomijo, da gre za isto osebo.

“Še vedno ne morem verjeti, da gre za isto osebo”, “Bil je kot Viking, zdaj je videti kot Kate Moss”, “To, kar si naredila, je zločin”, “Nihče ga ne bo prepoznal” je samo nekaj od številnih komentarjev pod posnetkom, ki je pravi hit.

Nekateri so celo dvomili o resničnosti posnetka, saj so prepričani, da gre za montažo. “Dal bi roko v ogenj, da sta na posnetku dve različni osebi,” so pisali.


BONUS VIDEO: Janšo za evropskega komisarja?

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje