Na Hrvaškem na prodaj audi, ki ga je vozil Cristiano Ronaldo

Magazin 02. Nov 202216:15
Audi RS7 Performance 605 KS
njuskalo.hr/Auto Aurum

V hrvaški avtohiši je naprodaj audi, ki ga je za vožnje na treninge uporabljal portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo. Avtomobil je bil del sponzorskega voznega parka španskega nogometnega kluba Real Madrid.

Avtohiša Auto Aurum iz hrvaškega Osjeka je nedavno objavila oglas, preko katerega prodajajo avtomobil znamke Audi RS7 Performance 605 KS. Zadeva morda ne bi bila nič posebnega, če prodajalci ob tem potencialne kupce ne bi seznanili, da je avtomobil nekoč pripadal enemu najboljših nogometašev na svetu Cristianu Ronaldu. Kot poroča hrvaški Jutranji list, gre za enega izmed sponzorskih avtomobilov španskega nogometnega kluba Real Madrid in je bil portugalskemu zvezdniku dodeljen za vožnje na treninge.

Kot so za omenjeni medij pojasnili v hrvaški avtohiši Auto Aurum, ne razpolagajo s podatkom o tem, kako pogosto je Ronaldo dejansko sedel za volan tega jeklenega konjička. Obrazložili so, da “avtomobil ni narejen za vožnje po vsakodnevnih opravkih, temveč gre bolj za nekakšno zbirateljsko različico, primerno za kakšne vožnje po mestu”. Je pa avtomobil dejansko pripadal portugalskemu zvezdniku.

njuskalo.hr/Auto Aurum

Ronaldov audi se prodaja za 109.999 evrov, naprodaj pa je od septembra. Hrvaški prodajalec je povedal, da zanj povprašujejo tako domačini kot kupci iz tujine, je pa avtomobil še vedno na voljo. Če si torej želite avtomobil, v katerem je sedel sloviti Portugalec, in imate nekaj deset tisoč evrov odveč, ga lahko še vedno pripeljete v domačo garažo.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.