Na kvizu se je pojavilo vprašanje o Đokovićevi ženi, tenisač ni ostal tiho

Magazin 16. Feb 202405:02 0 komentarjev
Novak Đoković
Foto: PROFIMEDIA

V oddaji hrvaškega kviza Potjera se je pojavilo vprašanje, na katero se je na družbenih omrežjih odzval tudi Novak Đoković.

Hrvaška televizijska oddaja Potjera je priljubljeni kviz, v katerem ne manjka intelektualnih izzivov in napetih trenutkov med tekmovalci in lovci. Osrednja zasnova oddaje vključuje skupino tekmovalcev, ki se morajo spoprijeti z vprašanji iz različnih kategorij, kot so znanost, umetnost, šport, zgodovina in splošno znanje.

Vsaka epizoda ima več delov. V prvem delu tekmovalci posamezno odgovarjajo na hitra vprašanja, da si prislužijo začetni kapital. Sledi drugi del, v katerem se tekmovalci združijo in poskušajo zbrati čim večji skupni znesek, preden se soočijo z glavnim izzivom – lovci. Ti so izkušeni strokovnjaki z različnih področij, ki se trudijo preprečiti tekmovalcem, da bi zmagali. Med glavnim delom tekmovalci poskušajo obraniti svoj znesek pred lovci in hkrati dobiti čim več nagrad. Če jih lovci ujamejo, morajo posamezni tekmovalci zapustiti igro.

Voditelj kviza je Joško Lokas. Ta je v zaključnem delu enega od kvizov lovca Deana Kotigo vprašal: “S katerim teniškim igralcem se je leta 2014 poročila Jelena Ristić?” Kotiga je imel nekoliko zmeden izraz na obrazu, ko je slišal vprašanje, nato pa je rekel “naprej”.

Nato sta tekmovalca dobila priložnost, da odgovorita na vprašanje. Kmalu sta spoznala, da ne poznata pravega odgovora, a sta vseeno odgovorila – Ivan Ljubičić, kar seveda ni pravilno.

Ljubičić je delil prizor iz kviza

Ta prizor je na Instagramu delil sam Ljubičić, hrvaški teniški igralec. V komentarjih pa se mu je oglasil srbski teniški igralec Novak Đoković.

Nova Djoković se je odzval na vprašanje v kvizu
Foto: Zajem zaslona/Instagram

“Auuu! Pa kako tega niso vedeli!?” se je spraševal Đoković, svoj napis pa opremil z emotikoni, ki jokajo od smeha.

Jelena in Novak sta se spoznala prek prijateljev, povezal pa ju je pogovor o športu. Novak je bil takrat star 17 let, Jelena pa je 11 mesecev starejša od njega. Poročila sta se leta 2014 in imata dva otroka.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!