3 astrološka znamenja, ki imajo najboljšo intuicijo

Navdih 10. Mar 202307:30
jasnovidka
Profimedia

Čeprav imamo vsi ljudje intuicijo, za naslednja znamenja astrologi pravijo, da so pogosto skoraj jasnovidna.

Imate včasih močan občutek, ki vam pravi, da bi se lahko nekaj zgodilo ali pa da oseba, s katero imate opravka, ni takšna, kot bi se rada predstavila? Če je odgovor na takšna in podobna vprašanja pritrdilen, se verjetno lahko pohvalite z dobro razvito intuicijo.

Če ste rojeni v naslednjih treh horoskopskih znamenjih, pa je verjetno, da premorete močan šesti čut, še znatno višja.

Rak

Osebe, ki so rojene v tem vodnem znamenju, imajo zelo močna čustva. Tudi zato so toliko bolj občutljivi za kakršnekoli spremembe v okolju. Ko se jim dogajajo pomembne zadeve, je njihova intuicija še močnejša, zato se lahko nanjo tudi zanesejo. Med drugim bodo takoj začutili spremembo v vašem pogledu ali da jih drugače držite za roko in da je ton vašega pozdrava drugačen. Ne glede na to, kako majhna ali velika je sprememba, intuitivni rak bo zelo dobro vedel, kdaj ni vse v harmoniji, pa čeprav ne boste rekli niti besede.

Ribi

Ni spremembe v človeku, ki bi ušla notranjim senzorjem rib. Ljudje, ki so rojeni v tem znamenju, vam bodo povedali, da nekaj ni v najlepšem redu, še preden boste sami to vedeli. Čutijo vse in še več. In ne čudite se, ko vam bo riba povedala, da je sinoči sanjala nekaj, kar se je nato ta dan tudi zares zgodilo. Ribe so znane po tem, da rade odplavajo v druge svetove, kar pa jim lahko koristi ravno pri občutenju intuicije. Res pa je, da se včasih tudi zaprejo pred čutenjem, ko se vsega nabere preveč.

Škorpijon

Čeprav gre za velike skrivnostneže, ko je govora o njihovem lastnem življenju, pa so škorpijoni pravi mojstri, ko je treba razkriti najgloblje in najbolj temačne skrivnosti drugih ljudi. Imajo tako močno intuicijo, da probleme zaznajo, še preden ti izbruhnejo na površje. Nikar ne lažite škorpijonom, saj čutijo in opazijo čisto vse – včasih morda celo preveč. Iskrenost v odnosu s škorpijonom se vam bo najbolje obrestovala.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.