Bomo na začetku pomladi nosili usnje po zgledu Gigi Hadid?

Navdih 19. Mar 202315:45
gigi hadid usnje
Profimedia

Priljubljena modna vplivnica in manekenka Gigi Hadid se je v zadnjih dneh pogosto pojavila v usnjenih oblačilih - je to napoved za nov trend ob prehodu v pomladno sezono?

Gigi Hadid zadnje čase redno polni tabloide in strani modnih revij, pogosto zaradi spornih izjav svoje mame o strogi vzgoji in dieti, ki jo je vsiljevala svojim hčeram, pa tudi zaradi starševstva, ki si ga pri vzgoji svoje hčere Khai deli s slavnim glasbenikom Zayn Malikom. Trači in govorice pa nič ne motijo njenih zvestih oboževalcev, ki religiozno spremljajo, kaj nosi na pisti ter ulici. Gigi ima namreč zelo fluiden stil, ki pogosto vključuje uniseks in moške kose, rada pa nosi tudi barve, vzorce in oblačila z vintidž in retro pridihom. Zadnje dni, so jo na ulicah New Yorka paparaci ujeli v kar dveh zelo podobnih videzih, in sicer je nosila oprijeto črno usnje od glave do peta.

gigi hadid usnje
Profimedia

Gostovala je namreč v različnih pogovornih oddajah, medtem ko je promovirala svojo novo Netflixovo serijo Next In Fashion. Glede na to, da je oddaja namenjena krmarjenju po svetu visoke mode, je Gigi za svojo turnejo nosila resnično drzne videze. Dovolj impresivno je, da je po poročanju revije Vogue v enem samem dnevu nosila kar 6 različnih videzov in zbrala nekaj zanimivih kosov in silhuet sezone v svojo promocijo.

gigi hadid usnje
Profimedia

Od usnjenih moto jaken do pletenih opernih rokavic, Hadid je včeraj resnično nosila nepričakovane kose, ki ji jih je pripravila stilistka Elizabeth Sulcer. Model je bil prvič opažen na Good Morning America, za fotografiranje na Times Squaru se je nato preoblekla v popolnoma črno podobo, ki je vključevala bomber jakno in pajkice iz lateksa. Kosi so bili iz hiš Saint Laurent, Mugler in The Frankie Shop. Pozneje je nosila še en popolnoma usnjen videz, in sicer za nastop v oddaji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Sprašujemo se, ali je to morda napoved, da bo nova sezona veliko bolj drzna in temačna, kot smo pričakovali.

gigi hadid usnje
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.