Na dvorišču pustila ventilator, da bi odgnala komarje, sledilo je presenečenje

Navdih 18. Jun 202420:31 3 komentarji
veverica
Foto: Posnetek zaslona, Instagram

Mlajša ženska iz Teksasa je ob hudi poletni vročini in nadležnih komarjih na dvorišče namestila ventilator. Ob tem pa ni pričakovala, da bo ta pritegnil tudi male glodalce.

Na družbenem omrežju Instagram se je uporabnica z imenom ‘thatgoodnewsgirl’ odločila, da bo vsak dan objavila eno pozitivno novico. Delila je zanimivo zgodbo iz Teksasa v ZDA.

Teksašanka Breyana Elwell z uporabniškim imenom ‘breeintheforest’ je ob hudi poletni vročini na svojem dvorišču pustila prižgan ventilator, ki naj bi odganjal nadležne komarje. Novo napravo pa je kmalu opazila veverica in se prišla hladit. Takrat je Bree pomislila, da bi bilo dobro pomagati vevericam, ki se tako kot ljudje spopadajo s peklensko teksaško vročino.

Čeprav pred tem ni bila kakšna navdušenka nad vevericami, se je odločila, da na svojem dvorišču postavi pravo letovišče zanje, pri čemer ji je pomagal mož. Najprej sta namestila še več ventilatorjev, ob katerih se veverice lahko ohladijo. Breyana je malim glodalcem pripravila vodo in prigrizke, med njimi tudi zamrznjene posladke.

Vevericam je namenila poseben ograjen prostor in sama postavila prisrčne hiške zanje, nekatere tudi na drevesih. Ko se je njena zgodba razširila na Instagramu, so se odzvala podjetja in ji darovala še več ventilatorjev.

View this post on Instagram

A post shared by @breeintheforest

Veverice so, kot je videti iz posnetkov, navdušene nad rajem, ki jim ga je postavila Bree.

“Začela sem, da bi pomagala vevericam, potem pa je to postala nekakšna zdravilna terapija tudi zame,” je o svojem novem nepričakovanem hobiju zapisala Bree.

Eden od komentatorjev je Bree opozoril, da se s svojim početjem vpleta v naravo ter da bi se veverice lahko preveč navadile na ljudi in postale odvisne od njih, kar jim bo škodilo. Večina drugih sledilcev pa je bila navdušena nad inovativnim veveričjim letoviščem. “Počakaj, da se pridružijo še rakuni, to bo šele veselica!” je zapisal eden od njih.

BONUS VIDEO:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje