Nekdaj priljubljena igralka je po operaciji povsem neprepoznavna

Magazin 04. Maj 202211:00 1 komentar
Jennifer Gray
Profimedia

Le kdo ne pozna kultnega filma Umazani ples, v katerem sta se zavrtela Patrick Swayze in Jennifer Gray? Medtem ko je prvi zgradil uspešno igralsko kariero, pa ''sramežljive Baby'' filmskih radarji niso več zaznali.

Danes zvezdnica filma Umazani ples šteje 62 let, o svojih spominih na snemanje in odnosu s soigralcem pa se je razpisala v nedavni knjigi s svojimi spomini Out of the Corner. Ikonični film je Patricka Swayzeja potisnil med zvezde, česar zanjo ne bi mogli trditi. Naj se je v filmskem svetu še tako trudila, uspeha iz filma Umazani ples ni mogla ponoviti.

Že od nekdaj si je želela uspeti v igralskem svetu, med drugim se je potegovala tudi za vlogo v filmu Flashdance, a neuspešno. Nato je dobila priložnost v filmu Umazani ples, v katerem sta se s soigralcem Swayzejem pred kamerami odlično ujela, ko pa so kamere ugasnile, med njima kemije ni bilo. Kot je povedala igralka, se enostavno nista ujela. Dejstvo, da so si vsi tako močno želeli, da bi bila kemija prisotna ves čas, je povzročilo le dodatne napetosti.

Jennifer Grey in Patrick Swayze
Profimedia

Ni bilo kemije!

”Želim si, da bi se mu lahko opravičila. Da bi mu povedala, kako mi je žal, ker ga nisem cenila zaradi tega, kakršen je bil, temveč sem si prizadevala, da bi postal nekaj, kar ni. Enostavno ni bil moj tip,” je zaupala Jennifer. V času snemanja filma Umazani ples je bila v zvezi z Matthewom Broderickom, ki je bil njena velika ljubezen, ko sta se razšla, pa se je znašla v objemu Johnnyja Deppa. Leta 2001 je skočila v zakonski stan z igralcem Clarkom Greggom, s katerim sta bila poročena kar 19 let, pred dvema letoma pa se je njun zakon končal.

V knjigi Out of the Corner je igralka razkrila, da je imela velike težave s samopodobo in da se šele zdaj, 35 let od izdaje filma, počuti dobro v svoji koži. Za njo je namreč vrsta lepotnih popravkov, zaradi katerih je dandanes skorajda neprepoznavna. Po operaciji nosu pa je niso prepoznali niti igralski kolegi na rdeči preprogi. Za operacijo se je odločila na pobudo mame, kar pa se je izkazalo za napačno odločitev, ki jo obžaluje še danes.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje