Ni Bonda, ni panike: Craig v nadaljevanju uspešnega kriminalnega filma

Magazin 11. Feb 202208:30 0 komentarjev
Daniel Craig
Profimedia

Priljubljeni britanski igralec Daniel Craig je znan po vlogah, povezanih z adrenalinom, pred časom pa je nastopil tudi v detektivki/kriminalki Knives out, ki bo kmalu doživela nadaljevanje.

Kot je že pred časom postalo jasno, se Daniel Craig z zadnjim delom Bondove franšize Ni čas za smrt poslavlja od vloge tajnega agenta 007. Njegov naslednik še ni znan, a 53-letnik je Bonda že odmislil in se lotil novih projektov.

Eden izmed teh je tudi nadaljevanje priljubljene detektivke Knives out iz 2019, kjer je Britanec zaigral v vlogi detektiva Benoita Blanca, zadolženega, da odkrije morilca in družinske skrivnosti. Poleg Craiga so v kriminalnem filmu zaigrali še Ana de Armas, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, Lakeith Stanfield, Katherine Langford in Jaeden Martell.

Lashana Lynch, Daniel Craig in Lea Seydoux
Lashana Lynch, Daniel Craig in Lea Seydoux (Vir: PROFIMEDIA)

Skrivnostna uspešnica, ki postreže s številnimi presenetljivimi preobrati, je bila nominirana tudi za tri zlate globuse, Rian Johnson pa je bil nominiran celo za oskarja za najboljši originalni scenarij. Zgodbo o uspehu je tako zavohal Netflix, ki je doslej prevzel že številne največje projekte v filmskem poslu, pod svoje okrilje pa je vzel tudi nadaljevanja Knives out 2.

Ta bo tako doživel drugi del, v katerem bo prav tako zaigral Daniel Craig. Več podrobnosti o projektu trenutno še ni znanih, so pa ustvarjalci razkrili kratki video, zaradi katerega bo še težje počakati na prihod novega filma Knives out 2.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!