Poglejte prstan, s katerim je Luka Dončić zaprosil Anamario Goltes (FOTO)

Magazin 10. Okt 202311:30 1 komentar
Anamaria Goltes poročni prstan
Foto: Žiga Živulović jr./BOBO

Zaroka Luke Dončića in njegove izbranke Anamarie Goltes je letos poleti razveselila javnost. Par je fotografije intimnega trenutka na družbenih omrežjih delil na zanju prav poseben dan, in sicer 7. julija. Do pred kratkim pa ni bilo znano, s kakšnim prstanom je košarkarski as svetovnega kova zaročil izbranko. Poglejte si prstan, s katerim je Luka Dončić zaprosil Anamario Goltes.

Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić in njegova izbranka Anamaria Goltes sta svojo dolgoletno zvezo poleti okronala z zaroko na idiličnem in romantičnem Bledu, obkrožena z belimi cvetlicami in cerkvijo v ozadju. 24-letni Dončić je pokleknil pred svojo 25-letno izbranko in jo prosil za večno zvestobo. Intimni trenutek sta se odločila deliti s svetom – in to prav na dan, ko praznujeta obletnico zveze, 7. julija.

Ker pa Dončić in Goltes skrbno varujeta svojo zasebnost, fotografije zaročnega prstana nista javno objavila. So pa prstan fotografski objektivi ujeli na Telemachovem spektaklu v ljubljanskih Stožicah, na katerem sta se na pripravljalni tekmi pred svetovnim prvenstvom pomerili slovenska in grška košarkarska reprezentanca. V publiki je za slovensko izbrano vrsto navijala tudi Goltes, ki je nosila zaročni prstan.

Anamaria Goltes Anamaria Goltes
Foto: Žiga Živulović jr./BOBO
Anamaria Goltes Anamaria Goltes
Foto: Žiga Živulović jr./BOBO
Anamaria Goltes Anamaria Goltes
Foto: Žiga Živulović jr./BOBO
Anamaria Goltes Anamaria Goltes
Foto: Žiga Živulović jr./BOBO

Luka in Anamaria sta sicer neločljiva že od najstniških let. Spoznala sta se pred 11 leti na otoku Krk. Luka je imel takrat 12 let, njegova izbranka eno leto več. Ko se je Dončić leta 2018 iz Španije preselil v ZDA, kjer vse od takrat blesti v dresu moštva Dallas Mavericks, se je na novo življenjsko pot z njim podala tudi Anamaria. V Dallasu sta si ustvarila dom, postala pa sta tudi lastnika treh štirinožnih prijateljev.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje