Pokukajte v legendarni dvorec ustanovitelja revije Playboy

Magazin 13. Dec 202109:00 0 komentarjev
playboy dvorec
Profimedia

Pridružite se nam na ogledu notranjosti zloglasnega Playboyevega dvorca na Beverly Hillsu. Dokumentarna serija Skrivnosti Playboya prihaja na ogled januarja 2022.

Zdi se, da bomo končno spoznali resnico o življenju v Playboyevem dvorcu, zahvaljujoč novemu dokumentarnemu filmu Skrivnosti Playboya, ki prihaja na ogled januarja prihodnje leto. Težko si je predstavljati Playboyev dvorec v letu 2021. Veliko se je spremenilo, odkar je leta 2005 izšla resničnostna serija The Girls Next Door. Prvič, Hugha Hefnerja ni več med nami; za seboj pušča polarizirajočo zapuščino in močan vtis s svojim žakardnim suknjičem. V tem času je bilo veliko govora tudi o trnovih temah oblasti in prisilnega nadzora, kot na primer v primeru Britney Spears. Zato se zdi za ta čas primerno, da na ekrane prihaja dokumentarec, ki se potopi v dolgo prikrite skrivnosti Playboyevega dvorca.

playboy dvorec
Profimedia

Prejšnji teden je televizijska mreža A+E napovedala prihod svojega zadnjega dokumentarnega filma Secrets of Playboy, ki bo izšel v začetku leta 2022. Po letih, ko je bil zavit v skrivnost, bo dokumentarec združil točno to, kar se je dogajalo znotraj teh zidov. Videli bomo namreč arhivske posnetke in izrezke intervjujev z nekdanjimi zajčicami, kot so Holly Madison, Bridget Marquardt in Sondra Theodore. V napovedniku za dokumentarni film je Holly Madison dodala zelo zaskrbljiv ton z besedami: “Nisem se zavedala, da je vstop v Playboyev svet nevarna izbira.”

playboy dvorec
Profimedia

Preostali del dokumentarca bo vključeval vpoglede Hefnerjevega osebnega služabnika Stefana Tetenbauma. Skupaj z rezidentkama Playboyevega dvorca Jennifer Saginor in Bunny Mother se pojavi tudi PJ Masten, ki je slavno govorila proti Billu Cosbyju.

V izjavi je podpredsednica Elaine Frontain Bryant in vodja programiranja za A&E dejala: “Playboyev domišljijski svet je bil desetletja zavit v skrivnost in ponosni smo, da lahko dvignemo tančico s teh dolgo skritih zgodb.”

playboy dvorec
Profimedia

“Skrivnosti Playboya, ki rušijo ovire in razkrivajo resnico, so mojstrski primer pogumnega pripovedovanja zgodb, ki neomajno gleda na osebne učinke imperija Hugha Hefnerja, hkrati pa raziskuje večji vpliv njegove zapuščine na našo družbo in sodobne poglede na spolnost,” je še povedala programska vodja A & E.

Končno bomo lahko slišali različico dogodkov s perspektive žensk, ki to živijo.

playboy dvorec
Profimedia

Oglejte si napovednik za dokumentarni film Skrivnosti Playboya.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!