Poletne pričeske znanih Slovenk: Prevlada daljših las je nesporna

Magazin 03. Sep 202115:58 0 komentarjev
morje
Profimedia

Modni poznavalci za letošnjo jesen napovedujejo veliko vrnitev nekoč priljubljene pričeske, večnega paža, ki ga je že bilo mogoče opaziti na nedavnih modnih revijah. V preteklosti so tako pričesko nosile številne znane dame, tudi Slovenke, zdaj pa bomo videli, ali bodo znova podlegle temu modnemu trendu.

A vsaj zaenkrat kaže, da se pri nas znane Slovenke ne odločajo za tako drastične spremembe, še posebej, če so dolgolaske. Poletje pa velja za tisti letni čas, ki dovoljuje malce več sproščenosti – tudi pri pričeskah.

Priljubljena voditeljica Jasna Kuljaj zagotovo spada med znane Slovenke, ki se lahko pohvalijo z lepimi, gostimi in močnimi lasmi. Njena pričeska je že nekaj let nespremenjena, pa tudi lepo ji pristoji.

Ima daljše, rjave lase, zato si lahko privošči različne frizure. Če sodimo po njenih fotografijah na družbenih omrežjih, ji je najbolj všeč, če so lasje razpuščeni, medtem ko smo jo v oddajah, ki jih je vodila, večkrat videli s spetimi lasmi.

Očitno je v prostem času ljubiteljica sproščenih pričesk, kar je pokazala tudi to poletje.

Modna poznavalka in vplivnica Nika Urbas je svetlolaska s srednje dolgimi, svetlimi lasmi, ki ji segajo malce čez ramena. Pogosto jih nosi spete v čop ali figo, v poletnem času pa očitno prisega na razpuščene lase. Na družbenem omrežju redno objavlja svoje fotografije – tudi z različnimi pričeskami. Tako smo jo že videli z elegantno figo, čopom, valovitimi in z zravnanimi lasmi. Za vsako priložnost in vsak styling izbere pričesko, ki je povsem usklajena z njenimi oblačili, poleti pa si rada privošči malce ležernosti.

Ena izmed znanih Slovenk, ki je poleti malce spremenila svojo pričesko, je priljubljena pevka in voditeljica Špela Grošelj. Ima svetle in dolge lase, ki so običajno nakodrani. Pred kratkim pa se je odločila za manjšo spremembo in si omislila fru-fru, dolžina las pa je ostala nespremenjena. Poleti ima še malce svetlejše lase, saj sonce in morje naredita svoje. Špela velja za osebo, ki obožuje poletje, kar jasno pokaže svojim sledilcem na družbenih omrežjih. Ti so jo v minulih mesecih lahko tudi videli s kitkami, čopom, sproščeno figo … Vse pa ji je odlično pristajalo.

Nekdanjo misico in stilistko Metko Albreht že vrsto let poznamo po bujnih, srednje dolgih in kodrastih laseh. Z barvami ne eksperimentira veliko, saj je opaziti, da ostaja zvesta različnim odtenkom rjave, druga zgodba pa je, ko gre za pričeske. Občasno si svoje kodre rada “zlika” oziroma zravna in takoj je videti precej drugače. Ko gre za poletne frizure, pa jo pogosto vidimo s spetimi lasmi. Ker so gosti in kodrasti lasje običajno suhi, jih je treba zaščititi z ustreznimi preparati in pokrivali, kar Metka tudi naredi.

Hajdi Korošec Jazbinšek ima lepe, zelo dolge in svetle lase. Skrbno jih neguje in jih zgolj občasno malce pristriže, večino časa pa nosi spuščene lase, ki so po naravi malce valoviti. Poleti svoje pričeske ni spremenila, samo občasno je lase spletla v dolgo kito ali pa si naredila čop. Občasno se rada malce poigra z videzom – za bolj slovesne priložnosti si lase nakodra, poleti pa si je privoščila nekaj svetlejših pramenov, kot je pokazala na svojem profilu na Instagramu. Tako dolgi lasje zahtevajo posebno nego, kar sama dobro ve in jim tudi nameni veliko pozornosti.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!