Princesa Charlotte koraka po modnih stopinjah mame Kate

Magazin 24. Sep 202116:00
kraljeva družina
Foto: Profimedia

Hčerka princa Williama in vojvodinje Kate Middleton ima šest let in postaja prava mala modna vzornica.

Princesa Charlotte je izjemno prikupna deklica, ki – ko gre za modo – očitno sledi zgledu svoje mame, vojvodinje Kate Middleton. 40-letna Kate že ima sloves modne ikone, njen slog oponašajo številne ženske, saj izbira trendne kose, ki jih je mogoče nositi in kombinirati za različne priložnosti.

Charlotte – vsaj po fotografijah sodeč – nosi oblačila, podobna tistim, ki jih nosi njena mama. Vojvodinjo pogosto vidimo v elegantnih obuvalih z visokimi petami, a ne skriva dejstva, da ji tudi udobje pomeni veliko. Tako si je že kot študentka privoščila nakup kakovostnih škornjev blagovne znamke Penelope Chilvers, ki jih nosi že dolgih 17 let.

Hčerka Charlotte je očitno navdušena nad njimi, saj nosi škornje, na las podobne maminim, kot je razvidno s fotografije, že lani objavljene na družbenem omrežju.

Vojvodinja Kate je navdušena tudi nad oblekami s cvetličnimi vzorci, take rada obleče v prostem času. Nedavno so jo fotografi ujeli med obiskom trgovine, ko je s svojima starejšima otrokoma nakupovala šolske potrebščine. Nosila je lepo dolgo obleko s cvetličnim potiskom, h kateri je kombinirala preproste sandale z ravnim podplatom.

Cvetlični potisk je očitno pri srcu tudi Charlotte.  Spodaj uradni portret ob šestem rojstnem dnevu.

princesa Charlotte
Profimedia
Komentari

Vaš komentar