Recept: testenine s špinačo in lososom v omaki z gorgonzolo

author
N1
04. sep 2021. 04:00
>
10:55
Testenine losos
PROFIMEDIA | PROFIMEDIA

Simfonija okusov za lahek poletni obrok.

Sestavine:


  • 300 g lososa (svež ali dimljeni)

  • 1–2 stroka česna

  • 150 g gorgonzole

  • 300 ml smetane za kuhanje

  • oljčno olje

  • timijan

  • origano

  • bazilika

  • rožmarin

  • zelene tagliatelle s špinačo

  • rukola


Priprava:

Skuhajte tagliatelle. Na olju prepražite zelišča in česen, losos narežite na kocke in ga prepražite, dodajte gorgonzolo. Zalijte s smetano za kuhanje in pustite, da vre. Testenine precedite, prelijte z oljčnim oljem in dodajte omako. Postrezite z nekaj listi rukole.

Dober tek!

Teme

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih