Recept: testenine s špinačo in lososom v omaki z gorgonzolo

Magazin 04. Sep. 202104:00
Delite:
Testenine losos
Foto: PROFIMEDIA

Simfonija okusov za lahek poletni obrok.

Sestavine:

  • 300 g lososa (svež ali dimljeni)
  • 1–2 stroka česna
  • 150 g gorgonzole
  • 300 ml smetane za kuhanje
  • oljčno olje
  • timijan
  • origano
  • bazilika
  • rožmarin
  • zelene tagliatelle s špinačo
  • rukola

Priprava:

Skuhajte tagliatelle. Na olju prepražite zelišča in česen, losos narežite na kocke in ga prepražite, dodajte gorgonzolo. Zalijte s smetano za kuhanje in pustite, da vre. Testenine precedite, prelijte z oljčnim oljem in dodajte omako. Postrezite z nekaj listi rukole.

Dober tek!

Komentari

Vaš komentar