Rita Moreno priznala, da je hodila s Presleyjem iz maščevanja Marlonu Brandu

Magazin 05. Apr 202209:15 0 komentarjev
Rita Moreno
Profimedia

Dobitnica oskarja, 89-letna igralka Rita Moreno, je v oddaji The View povedala, da je hodila z Elvisom Presleyjem, da bi se maščevala bivšemu fantu Marlanu Brandu, ki jo je osem let razmerja ves čas varal. ''Bilo je čudovito!''

”V Brandovi hiši sem našla žensko spodnje perilo in seveda sem bila strta, moje srce je bilo zlomljeno. V solzah sem šla domov – bila sem zares naivna – kar pokala se od besa in jeze. Naslednji dan je pozvonil telefon in na drugi strani je bil Colonel Parker, ki se je predstavil kot agent Elvisa Presleyja. Rekel je, Elvis vas je opazil v tajništvu televizije Fox News in všeč mu je bilo, kar je videl,” je gospa Moreno, ki je dobila oskarja leta 1972 za stransko vlogo v muzikalu Zgodba z zahodne strani (za isto vlogo je letos kipec dobila Ariana DeBose), povedala svojemu gostitelju Joyu Beharju: ”Rekla sem aha in on je rekel, da bi me Elvis rad spoznal, ali bi se želela srečati z njim. Pomislila sem na tiste spodnje hlačke in rekla: seveda bi se.”

Rita Moreno
profimedia

No, Rita je še povedala, da je šla nekajkrat na zmenek s kraljem rokenrola in da je bil fant sladek, a dolgočasen. Zmenki pa so seveda razburili tudi igralskega zvezdnika Marlona Branda, ki je iz besa po stanovanju metal stole. ”O ja, zelo jezen je bil. Jaz pa sem sedela med tistimi stoli in jokala.”

Rita Moreno
Profimedia

Rita Moreno, rojena v Portoriku, in Brando sta se spoznala med snemanjem filma Désirée o Napoleonu, nujno strastno in razburljivo razmerje pa je bolj natančno posneto v dokumentarnem filmu Rita Moreno: Just a Girl Who Decided to Go for It, ki so ga predstavili leta 2021 na filmskem festivalu Sundance. Dokumentarec si lahko ogledate na Netflixu.

”On je bil očka, ki ga nisem mogla osrečiti. Tega nisem vedela, nisem se zavedala,” je povedala v dokumentarcu: ”Ampak on je bil tisti, ki sem ga želela osrečiti, on je bil tisti, s katerim sem se želela poročiti.” Igralka je že večkrat povedala, da je bil Marlon Brando ljubezen njenega življenja in da ima v svoji spalnici njegovo fotografijo iz filma Boter.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!